Cod Warzone 2.0 oyununa giremiyorum

Şahin123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
76
Oyunu yedeklemek istedim. dosyaları doğrulaman lazım dedi. Doğruladım. 23 gb bir şey indirdi. Sonra tekrar yedeklemek istedim aynı şey oldu. 2 kez 23 gb indirdim. Oyunu yedeklemekten vazgeçtim oyuna gireyim dedim oyuna girmiyor şu an. ne yapmam lazım. böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? Oyunu kaldırıp Steamı silip tekrar oyunu kurmaya çalıştım tekrar 23 gb indirdi ve yine aynı hatayı verdi. Sizce ne yapmalıyım ?

Ekler

• Desktop Screenshot 2023.01.15 - 01.29.05.00.png
    Desktop Screenshot 2023.01.15 - 01.29.05.00.png
    959.9 KB · Hit: 45
knk bu hata değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ekranı en alta kadar kaydır sonra açılıyor ACCEPT yazısı

sanki okumuşsun gibi en alta gelmen lazım

knk bu hata değil

knk bu hata değil

Hiç aklıma gelmedi. Tekrar kursun öyle yaparım.

Pardon ama çok komik dhdhddhddhddhdhdjdhdhh. Keşke translate kullansaydın uğraşmazdın bu kadar :(

Pardon ama çok komik dhdhddhddhddhdhdjdhdhh. Keşke translate kullansaydın uğraşmazdın bu kadar :(
Komik olduğunun farkındayım ama o kadar şeyi kimse yranslateden çevirmez. Accept veya decline de hepsini oku veya aşağı kaydır diye bir anlam çıkmıyor.

kocaman lisans sözleşmesi yazmış adamlar bunu hata sanıp iki kere baştan indirmen biraz komik olmuş öğrendik diyelim :D

kocaman lisans sözleşmesi yazmış adamlar bunu hata sanıp iki kere baştan indirmen biraz komik olmuş öğrendik diyelim :D
Ekranda bir sürü İngilizce kelime var. Bir iki kelime olsa anlardım veya çevirirdim . Accept decline yazısına odaklandım yukarıdaki yazıyı bile görmedim. Komik bir durum ama gülme komşuna gelir başına.

Komik olduğunun farkındayım ama o kadar şeyi kimse yranslateden çevirmez. Accept veya decline de hepsini oku veya aşağı kaydır diye bir anlam çıkmıyor.
O kadar büyük hata mı olur agahsdhdhdhdh. Sadece üst taraftaki yazıyı çevirmen yeterdi. Neyse olan olmuş.

Geri