yemin ediyorum bıktım caldera haritası çöp resmen ben de bekliyorum bişeyler ama belirsiz işte mecbur rebırth haritası giriyorum verdansk gibi bi harita olmadığı sürece cod warzone eski haline dönmez zaten diğer br oyunlardan ayıran tarafı harita düzeniydi onun da içine ettiler muz ağaçları ile dolu saçma sapan bi harita geldi sorun şurda ki başka oynayabileceğim br oyunu yok pubg apex filan sevmiyorum sarmıyor (içimi dökeyim dedim çok yazdıysam özür) ama oyuna yeni harita gelecek diyorlar verdansk gibi bir harita gelebilir microsoft şuan tek umudumarkadaşlar cod warzone düzelir mi pacific haritası geldiğinden beri oyunu bıraktık arkadaşlarla ya da yeni oyun gelir mi ?
hocam zaten o reklam amaçlı yeni oyun çıkıncaya kadar kalabilirarkadaşlar cod warzone düzelir mi pacific haritası geldiğinden beri oyunu bıraktık arkadaşlarla ya da yeni oyun gelir mi ?
Oyuncuların bir çoğu eski haritayı istediklerini söylüyordu. Yapımcı geri getirmenin imkansız olduğunu söylemiş, twitter'da görmüştüm.Oyunu oynamaıyorum bayağıdır. Oyuna tam olarak ne oldu? Niye herkes oyuna laf ediyor? PUBG'de olduğu gibi bir anda gerçek savaş tarzı oyundan, etrafta tavşan kostümüyle koşturup adam vurulan bir oyuna mı döndü? Ya da yeni gelen haritaların neden bu kadar kötü olduğunu, oyunu bozduğunu düşünüyorsunuz? Tam Warzone indirip başlayayım diyordum, aklıma takıldı şimdi.
Bir oyunla koca seriyi çöpe atan koca yürekli adam!oyuna snoop dogg u getiriyola4r o ne arkadaş oyuna onem vermiyolar bundan sonra cod da bişey beklmeyin
Peki oyun şu anda kaç GB alan kaplıyor? Sizde yüklüyse tam boyutunu söyler misiniz?Oyuncuların bir çoğu eski haritayı istediklerini söylüyordu. Yapımcı geri getirmenin imkansız olduğunu söylemiş, twitter'da görmüştüm.