Neler Yeni

COD:Warzone eski haline dönecek mi

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
arkadaşlar cod warzone düzelir mi pacific haritası geldiğinden beri oyunu bıraktık arkadaşlarla ya da yeni oyun gelir mi ?

şahin doğan

80+ Platinum
yapımcılar oyunu takmıyor düzelmez 1-2 sene

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
arkadaşlar cod warzone düzelir mi pacific haritası geldiğinden beri oyunu bıraktık arkadaşlarla ya da yeni oyun gelir mi ?
yemin ediyorum bıktım caldera haritası çöp resmen ben de bekliyorum bişeyler ama belirsiz işte mecbur rebırth haritası giriyorum verdansk gibi bi harita olmadığı sürece cod warzone eski haline dönmez zaten diğer br oyunlardan ayıran tarafı harita düzeniydi onun da içine ettiler muz ağaçları ile dolu saçma sapan bi harita geldi sorun şurda ki başka oynayabileceğim br oyunu yok pubg apex filan sevmiyorum sarmıyor (içimi dökeyim dedim çok yazdıysam özür) ama oyuna yeni harita gelecek diyorlar verdansk gibi bir harita gelebilir microsoft şuan tek umudum

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Oyunu oynamaıyorum bayağıdır. Oyuna tam olarak ne oldu? Niye herkes oyuna laf ediyor? PUBG'de olduğu gibi bir anda gerçek savaş tarzı oyundan, etrafta tavşan kostümüyle koşturup adam vurulan bir oyuna mı döndü? Ya da yeni gelen haritaların neden bu kadar kötü olduğunu, oyunu bozduğunu düşünüyorsunuz? Tam Warzone indirip başlayayım diyordum, aklıma takıldı şimdi.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
hocam zaten o reklam amaçlı yeni oyun çıkıncaya kadar kalabilir

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben de geçen indirdim eski izlediklerimle alakası yok. Çok sıkıcı geldi sildim Vanguard daha güzel. Battle Royale istersen Apex Legends var. Beğenebilirsiniz belki.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Oyunu oynamaıyorum bayağıdır. Oyuna tam olarak ne oldu? Niye herkes oyuna laf ediyor? PUBG'de olduğu gibi bir anda gerçek savaş tarzı oyundan, etrafta tavşan kostümüyle koşturup adam vurulan bir oyuna mı döndü? Ya da yeni gelen haritaların neden bu kadar kötü olduğunu, oyunu bozduğunu düşünüyorsunuz? Tam Warzone indirip başlayayım diyordum, aklıma takıldı şimdi.
Oyuncuların bir çoğu eski haritayı istediklerini söylüyordu. Yapımcı geri getirmenin imkansız olduğunu söylemiş, twitter'da görmüştüm.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Lan ben 3 gündür 80 GB indiriyorum...
BU KONUYU NİYE YENİ AÇTINIZ HÜÜÜ
apex oynayayım bari...

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cod Warzone 2 gelecek belki onda bir şeyler olabilir bu düzelmezse bile.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Oyuncuların bir çoğu eski haritayı istediklerini söylüyordu. Yapımcı geri getirmenin imkansız olduğunu söylemiş, twitter'da görmüştüm.
Peki oyun şu anda kaç GB alan kaplıyor? Sizde yüklüyse tam boyutunu söyler misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,424
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac