Neler Yeni

COD:Warzone eski haline dönecek mi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yalanmı kardeşim adamlar son oyunlarda iyice bocaladılar ne boş yapıyosun sen gir bi bak bakim ne kadar saçma yapmışlar cod warzoneu artık oynanmaz oyun motoru değiştik diyolardı hadi inş güzel olur
Hocam zaten oynuyorum hemen agresifleştiniz :D asıl siz boş yapmayın bence bir oyunu kötüleştirdiler diye COD dan bir şey beklemeyin ne demek? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Warzone 2 ücretsiz mi olacak?
Öyle olur büyük ihtimal ama tam bir bilgi yok bildiğim kadarıyla.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Peki oyun şu anda kaç GB alan kaplıyor? Sizde yüklüyse tam boyutunu söyler misiniz?
1649101807793.png

75 GB yer kaplıyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çok teşekkür ederim. Peki bu kadar kargaşa çıkarmasına rağmen, hala indirilip oynanmaya değer bir oyun mu?
Valla ben daha bugün indirdim. bir oyun girdim. Durumumda da belirttiğim gibi atladım, yerde silah vardı 4 tane. bir tanesini alıp 2 adam vurdum. birisi beni vurdu. Gulaga gittim. biriyle vs atacaktım. karşımdaki adam oyundan çıktı. geri atladım. atlar atlamaz birisi bana taramaya başladı ve öldüm.
Apex daha güzel. 150 kişi fazla geldi bana.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
SON 7 OYUN REZALET NEYİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ OYUN NERDEYSE BİTTİ
Size göre böyle hocam ben seviyorum son çıkan MW güzel Black Ops Cold War güzel Vanguard güzel neyden bahsediyorsunuz, siz sevmiyorsunuz diye seri mi bitti? :D sevmedim dersiniz olur biter.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
bi bakın derim

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Valla ben daha bugün indirdim. bir oyun girdim. Durumumda da belirttiğim gibi atladım, yerde silah vardı 4 tane. bir tanesini alıp 2 adam vurdum. birisi beni vurdu. Gulaga gittim. biriyle vs atacaktım. karşımdaki adam oyundan çıktı. geri atladım. atlar atlamaz birisi bana taramaya başladı ve öldüm.
Apex daha güzel. 150 kişi fazla geldi bana.
Apex de bana çok gerçek dışı geliyor. Savaş, FPS oyunlarında gerçekçiliği seviyorum ben. En çok dikkat ettiğim ve önem verdiğim nokta odur. Oyuna alışmak zor ilk başlarda, ben de oyunu 2 kez yükleyip sildim, yüklü olduğu 1 hafta içinde de oynadığım tüm maçlarda hiç kill alamadım. Ama biraz zaman verilse alışılır gibi. Siz en son oyuna girdiğinizde oyun nasıldı? Gerçekçilikten ödün vermiş, çok saçma bir hal almış mıydı? Umarım öyle bir şey olmamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi bakın derim
Dostum öncelikle şunu söylemek istiyorum, sen veya oyuncuların %30-40'ı oyunu sevmedi diye oyun kötü olmuş olmuyor. Oyunu eleştiren oyuncuların çoğu bana kalırsa çok saçma yerlerden eleştiri yapıp kötülüyor oyunu. Metacritic puanları zaten kötü değil, 71-81 puan gayet iyi bir puan. Neden bu kadar düşman oldunuz ve ısrarla oyun serisi bitti diye kendinizi-başkalarını inandırmak istiyorsunuz anlamıyorum.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,523