Darkblue sad
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
merhaba arkadaşlar benim m2 ssd de 198 gb boş yer var cod warzone yükeleyebilirmiyim tam boyutu kaç gb
yani bi sıkıntı çıkarmaz demi sistem gerksinimlerine baktım 175 gb boş alan istiyor198gb yeterli.
Benim sistemimde oyun 87gb dı sanırsam.
Harddiske kurdum ben.
Hocam konu dışında ama kaç gb indirdiniz oyunu indirirken internette 175 gb boş alan istiyor198gb yeterli.
Benim sistemimde oyun 87gb dı sanırsam.
Harddiske kurdum ben.
daha indirmedim indircem dedim belki sıkıntı çıkarır 175 gb yazıyodu ondan dolayı teşekkürlerHocam konu dışında ama kaç gb indirdiniz oyunu indirirken internette 175 gb boş alan istiyor
daha indirmedim indircem dedim belki sıkıntı çıkarır 175 gb yazıyodu ondan dolayı teşekkürler
Hocam konu dışında ama kaç gb indirdiniz oyunu indirirken internette 175 gb boş alan istiyor
O 175gb güncellenmemiş hali muhtemelen.Oyun şuan 200gb civarı olması lazım
şu an indiriyorum 90..5 gb yazıyorO 175gb güncellenmemiş hali muhtemelen.Oyun şuan 200gb civarı olması lazım
Emin degilim ama oyunu 200gb civari biliyorumben sadcece cod warzone oynıcam modern warfare oyanmıycam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu an indiriyorum 90..5 gb yazıyor
Hocam konu dışında ama kaç gb indirdiniz oyunu indirirken internette 175 gb boş alan istiyor
Ben indirirken 88 mi ne indirdi ama pcde kapladığı yere bakmadım max 90 dır.daha indirmedim indircem dedim belki sıkıntı çıkarır 175 gb yazıyodu ondan dolayı teşekkürler
Yüklersin ama fazla dayanmaz sanırım. Çünkü oyuna 3 günde bir en az 5GB güncelleme geliyor.merhaba arkadaşlar benim m2 ssd de 198 gb boş yer var cod warzone yükeleyebilirmiyim tam boyutu kaç gb