Eren Eser 80+ Bronze Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1,841 Dahası Reaksiyon skoru 1,309 İsim Eren Eser Instagram www.instagram.com/_ereneser_ 23 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar cod warzonede böyle bir şey var mı? varsa hangi tuş?
cr4ck 80+ Bronze Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 1,841 Dahası Reaksiyon skoru 870 Konum Overworld İsim Doğukan 23 Nisan 2021 #2 Direkt eğilemiyorsun diye biliyorum sadece duvar kenarlarına vs. cover alabiliyorsun, yanlış hatırlamıyorsam "Z" tuşu olması lazım.
Direkt eğilemiyorsun diye biliyorum sadece duvar kenarlarına vs. cover alabiliyorsun, yanlış hatırlamıyorsam "Z" tuşu olması lazım.
Eren Eser 80+ Bronze Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1,841 Dahası Reaksiyon skoru 1,309 İsim Eren Eser Instagram www.instagram.com/_ereneser_ 23 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cr4ck yazmış: Direkt eğilemiyorsun diye biliyorum sadece duvar kenarlarına vs. cover alabiliyorsun, yanlış hatırlamıyorsam "Z" tuşu olması lazım. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim
cr4ck yazmış: Direkt eğilemiyorsun diye biliyorum sadece duvar kenarlarına vs. cover alabiliyorsun, yanlış hatırlamıyorsam "Z" tuşu olması lazım. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim