- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlamak istemedeğin için böyle diyorsun, neyse tartışamayacağım sen yine de başla.aa bak yine başa döndük
ben bir daha zor anime izlerim
yeni bir animeye başlamak çok sıkıcı artık
Başlamak istemedeğin için böyle diyorsun, neyse tartışamayacağım sen yine de başla.aa bak yine başa döndük
ben bir daha zor anime izlerim
yeni bir animeye başlamak çok sıkıcı artık
BencedeBaşlamak istemedeğin için böyle diyorsun, neyse tartışamayacağım sen yine de başla.
Alposki, anime bitti. Tamamen içimden gelen düşüncelerim:Bencede
Anime genel olarak nasıldı?Alposki, anime bitti. Tamamen içimden gelen düşüncelerim:
Lelouch en iyi karakterler sıralamasında ilk 3'e çok rahat girer. Bence en iyi anime karakteri hatta. Şimdiye kadar izlediğim hiç bir karakter ("L" bile) bu kadar iyi değildi sanırım. Bu cidden çok ayrı bir seviye, sadece finali için, tüm bölümleri izlersin tekrardan o kadar iyi.
Genel olarak zaten çok güzel, abartısız. Zaten bu tarz deha karakterlerin olduğu animeler genel olarak güzel ama bu ayrı bir güzel, işleyişiyle de ön planda oldukça. Ayrıca her şeyden sonra sadece bak sadece son bölümüyle ve bir kaç sahnesiyle tek atacağı animeler var öyle düşünüyorum. PP'mi spoiler yapabilirim .
Önerime kulak verip Code Geass izlediğin için teşekkür ederim.Genel olarak zaten çok güzel, abartısız. Zaten bu tarz deha karakterlerin olduğu animeler genel olarak güzel ama bu ayrı bir güzel, işleyişiyle de ön planda oldukça. Ayrıca her şeyden sonra sadece bak sadece son bölümüyle ve bir kaç sahnesiyle tek atacağı animeler var öyle düşünüyorum. PP'mi spoiler yapabilirim .
Sen önermiştin evet hatırlıyorum, keşke o zaman izleseymişim yani. Ama sen önerdiğinden izlemedim ne yazık ki , üzgünüm.Önerime kulak verip Code Geass izlediğin için teşekkür ederim.
Aynı şeyleri anlatıyor herhalde.Önerime kulak verip Code Geass izlediğin için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He bide bu arada 2019 da çıkmış bir filmi var onuda izleyebilirsin istersen sana kalmış.
Neyse geç olsun güç olmasın sonuçta izledin.Sen önermiştin evet hatırlıyorum, keşke o zaman izleseymişim yani. Ama sen önerdiğinden izlemedim ne yazık ki , üzgünüm.Bu arada yahu bir karakterin her şey için kendinden vazgeçmesi ancak bu kadar güzel lanse edilebilirdi. Bir şeyler için birilerinden vaz geçmek iyi güzel de bu ayrı bir seviye cidden.Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı şeyleri anlatıyor herhalde.
Nasıl devamı ,Neyse geç olsun güç olmasın sonuçta izledin.
2019 da ki filmi devamını anlatıyor animenin.
İzle sen izle görürsünNasıl devamı ,onsuz bir Code Geass yok be, ama saygıdan izlerim.
Hangi sırayla izliycem, kaç film var?İzle sen izle görürsün
Hangi sırayla izliycem, kaç film var?