Coğrafyadan 44 aldım

Anadolu lisesinde okuyorum ve sınıf ortalaması 75 benim bu sınavım kötü geçmişti biliyorum ama en azından 50 üstü bekliyordum.
Hoca geçirir mi sizce?
Ayrıca lisede böyle notlar normal mi?
10.sınıfım
Yoksa basbaya kafasız mıyım ortalama 75 Ken 45 alıyorum
Normal çok takma kafaya, bizim fizik hocasının lakabı sıfırcıymış öyle diyorlardı bir sınav yaptı sonra inandım. 20 falan alacam fizikten.

Valla hoca geçirir gibi duruyor söylediklerinize göre ama babamdan işiteceğim sözler canımı sıkıyor daha çok.

Senin ki gene iyi bizde matematikte 35 ler 25 ler 50 ler havada uçuşuyor ve gittiğim lise yüzde 4 lük dilimle alan bir lise

Hayırlısı diyelim o zaman 1 gün sonra matematik sınavım var 50 üstü alsam daha da bişey istemem
Allahtan edebiyat iyi geçmişti

Amacınız 50 üstü almaksa okumayın daha iyi. Üniversite sınavında size bunlardan puan gelecek.

Anadolu lisesinde okuyorum ve sınıf ortalaması 75 benim bu sınavım kötü geçmişti biliyorum ama en azından 50 üstü bekliyordum.
Hoca geçirir mi sizce?
Ayrıca lisede böyle notlar normal mi?
10.sınıfım
Yoksa basbaya kafasız mıyım ortalama 75 Ken 45 alıyorum
10.sınıf coğrafya kadar basiti yok ama hoca bırakmaz seni bence çalışmışsan cidden basit coğrafya 11 12 :D gel gör

Bu dönemde kalmak zor bence. Proje alsan zaten düzgün yapsan bide üstüne diğer performans notları da var onların hepsinin ortalaması alınıp en son sonuca bakılıyor 6 alıp kalmamış sorumluluk sınavına bile girmemiş tanıdığım var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,759
Üyeler
185,164
Son üye
oomerfarukkuzu
Geri