seok
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
yinede güzel oyun.doom'un hikayesi yokki hoş sinematikler var sadece o kadar
yinede güzel oyun.doom'un hikayesi yokki hoş sinematikler var sadece o kadar
Parayla direk birlik alıyolar yani. Sezonluk görevlerdeki birliklerin görevini yapmak çok zor bana göre misal. Baya oynamak laxım yani en azından. Ama afamlar direjt para verip açabiliyor. Azda değildi sanırım hatırı sayılır bir para yani. Misal çok saçma bi birkik gelniş. Viking sezonun da birlikte 15-20 değilde 5-6 kişi var. Ama teke tekte kahraman olarak bilr zırlanırsın yani öyle bişey. O birliği alan oyun başından sonuna onla bitiriyo ölmüyolar can basıyolar filan. Ona sinirlenip sildim... Nodaçi manyaklaro var bide. Başka silah kullanmayıp sadece onu kullanan denişikler. Silahın her akili yere düşüyor hala denge yok yani maşallah. Optimizasyon hala çöp . 60 fps sınır var. Ve 6700xtyle adam akıllı oynatmıyo yani.Bende geçen sene bu zamanlar 100-150 saat oynamıştım kargılı balta'da en iyi ikinci silahı almıştım zırh falan şansıma levele göre çok iyiydi. O hesaptan devam ederim ama EU6 falan kapanmış diye duymuştum tüm hesaplar EU1'e aktarılmış. P2W derken silverimi kastediyorsun ben parayla alınan gümüş görmemiştim görünüm falan almıştım kendime.
metro exodusla birlikte en sevdiğim fps oyunu efsaneyinede güzel oyun.
Evet optimizasyon baya sıkıntıydı ya oyun içersinde kuşatmalarda falan kasıyor hissi veriyordu. Yüklemeyeyim bende o zaman sağol cevabın için kanka.Parayla direk birlik alıyolar yani. Sezonluk görevlerdeki birliklerin görevini yapmak çok zor bana göre misal. Baya oynamak laxım yani en azından. Ama afamlar direjt para verip açabiliyor. Azda değildi sanırım hatırı sayılır bir para yani. Misal çok saçma bi birkik gelniş. Viking sezonun da birlikte 15-20 değilde 5-6 kişi var. Ama teke tekte kahraman olarak bilr zırlanırsın yani öyle bişey. O birliği alan oyun başından sonuna onla bitiriyo ölmüyolar can basıyolar filan. Ona sinirlenip sildim... Nodaçi manyaklaro var bide. Başka silah kullanmayıp sadece onu kullanan denişikler. Silahın her akili yere düşüyor hala denge yok yani maşallah. Optimizasyon hala çöp . 60 fps sınır var. Ve 6700xtyle adam akıllı oynatmıyo yani.![]()