Çözüldü✓ Coilwhine nedir? Zararlı mı?

Yani belirli bir seviye üstüne bazen ise yarayabiliyor.
Dene şansını ama değişse bile gelen üründe de gelme olasılığı çok yüksek.
Hocam ses sanırım GPU dan geliyor amazondan almıştım amazon değişim yapabiliriz dedi değiştirtmeli miyim?

ses bu;

Merhaba daha yeni msi bir kasa aldım psu lu ve bu kasadan ara ara cızır cızır sesler duyuyorum bu durum coilwhine diye geçiyor sanırım. Bir sorun teşkil eder mi? Özellikle uzun vadede
bobın cızırtısı yanı uzun vadede sorun etmez ama istersen aldıgın yere bıldıırıp ıade alıyorsa ıade edebılırsın sesı rahatsız edıyorsa

Ben mi cw'ye benzetemedim ama değişim yapıyorsa yap tabi.
Videoda belli olmuyormuş ya galeride aslında belli oluyordu örnek bir şey atabilir misin cw ile alakalı ben en azından o diyebileyim

Hocam ses sanırım GPU dan geliyor amazondan almıştım amazon değişim yapabiliriz dedi değiştirtmeli miyim?

ses bu;
bu psunun fanından gelen bı ses bende de olmustu garantıye yolladım bana 750wat olarak ust model yolladılar

Ben mi cw'ye benzetemedim ama değişim yapıyorsa yap tabi.
bobın cızırtısı yanı uzun vadede sorun etmez ama istersen aldıgın yere bıldıırıp ıade alıyorsa ıade edebılırsın sesı rahatsız edıyorsa

ses bu videodakinin aynısı. bu ses ilerde dahda artabilir mi? yoksa hep aynı şekilde mi devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu sesin nereden geldiğini tam kestiremiyorum işte gpu gibi duryor ama hala emin olamadım :D

ses bu videodakinin aynısı. bu ses ilerde dahda artabilir mi? yoksa hep aynı şekilde mi devam ediyor

ben bu sesin nereden geldiğini tam kestiremiyorum işte gpu gibi duryor ama hala emin olamadım :D
hocam fpsı monıtorun hzıne elle sabıtle ses kesılırse ekran kartındandır ilerde artarmı azılırmı bilmiyorum hocam

Bende hem gpu hem de psu'da var.
Ama PSU arkada olduğu için onunki duyulmuyor.
Gecen aldığım monitörde bile vardı.
Ama iade ettim.
Başlık 'Monitörde Coil Whine Var!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitorde-coil-whine-var.1188540/

hocam fpsı monıtorun hzıne elle sabıtle ses kesılırse ekran kartındandır ilerde artarmı azılırmı bilmiyorum hocam
Bende hem gpu hem de psu'da var.
Ama PSU arkada olduğu için onunki duyulmuyor.
Gecen aldığım monitörde bile vardı.
Ama iade ettim.
Başlık 'Monitörde Coil Whine Var!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitorde-coil-whine-var.1188540/
hocam bu 2 videodada çok net duyuluyor sonunda özellikle 2. de. valoranttayken bir şey can çekişiyor alt tab yapınca kesiliyor tekrar valoranta döndüğümde çan çekişmeye devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,473
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri