Neler Yeni

Öneri Coinlere nasıl girebilirim hiç bilgim yok

Atyxah

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba yaşım -18 ama abim +18 ondan dolayı sorun olmaz 500 felan nakit param var değerlendirmek istiyorum ama bilgim sıfır nasıl alacağımı bile bilmiyorum nelere dikkat etmeliyim ve en önemlisi hangi coine ne gibi durumlarda yatırım yapmalıyım internette görüyorum iniş çıkışlardan şekil felan buluyorlar böyle böyle oldu felan diyorlsr ama hiç anlamıyorum öğrenip ticarete atılmak istiyorum para biriktirmek istiyorum yardımcı olur musunuz binance üzerinden mi alıyorum ve 500ü tek coine mi atayım tüm param 500 200 felan mı atayım ne yapmalıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Arkadaşlar merhaba yaşım -18 ama abim +18 ondan dolayı sorun olmaz 500 felan nakit param var değerlendirmek istiyorum ama bilgim sıfır nasıl alacağımı bile bilmiyorum nelere dikkat etmeliyim ve en önemlisi hangi coine ne gibi durumlarda yatırım yapmalıyım internette görüyorum iniş çıkışlardan şekil felan buluyorlar böyle böyle oldu felan diyorlsr ama hiç anlamıyorum öğrenip ticarete atılmak istiyorum para biriktirmek istiyorum yardımcı olur musunuz binance üzerinden mi alıyorum ve 500ü tek coine mi atayım tüm param 500 200 felan mı atayım ne yapmalıyım
Köşeye bir miktar para bırakman senin için iyi olur hiçbir zaman all in girilmez. Biraz grafik öğrenmen gerekiyor, çünkü ne zaman çıkıp ne zaman düşeceğini anca o zaman yorumlayabilirsin(Kesin diyemeyiz ama en azından kafanda oturur, bilgili olursun. Nerede alıp satacağını bilirsin.) soruna da yanıt vermiş olayim, mesela atiyorum bitcoinin 24h high'i 55k dolar ve sen bakıyorsun ki bitcoinin güncel fiyatı 40.000 dolar force buy ama neden? Çünkü tepeden bir gerileme olmuş ve neredeyse %15 gibi bir düşüş var. Yani alım noktası diyebiliriz. Tabii bitcoin bir anda fırlayan bir şey değil uzun vadede bitcoin düşünülebilir sadece örnek verdim. Metaverse coinlerine yoğunlaşabilirsin, önce yavaş yavaş başla bu işten para kazanmaya başladığın zaman sana gerçekten tek önerim gate.io'da alım satım veya da huobi primelist'i olucak. Bol şans.

burak9956

80+ Bronze
Öncelikle binance tr kullanmanı tavsiye edebilirim en güvenli alım satım uygulamalarından biridir. Kayit olduğunda güvenlik amaçlı kimlik, biyometrik fotoğraf vs. İsteyecek bunları doğru girdiğinden emin ol kısa bir kontrol süresinden sonra hesabın al-sata açılacak. Alım satım işlemleri için uygulama içindeki eğitimlerden veya YouTube daki videolardan yararlanabilirsin. Bende 17 yaşımdayım ve kuzenimin bilgileri ile açtığımız ortak hesabı kullanıyoruz. Sana birkaç tavsiyem olacak; Öncelikle o YouTube da saçma sapan, ordan burdan çizgi çekenlerin hiçbirini dinleme zaten sakladıkları tutsa millete çizgi anlatmakla uğraşmazlardı. Başlangıçta Herhangi bir coin alacakken popüler olanlardan seçmeni öneririm en azından sabah bakiyene baktığında birden %40 çakıldığını görme olasılığın daha az olur.
Sabırlı olmalısın daha acemi iken sürekli al sat yapma bu işlerde zarar etme olasılığın çok yüksek olabilir, zaten btc piyasası hala büyümeye devam ediyor aldığın popüler coinlerden biri büyük ihtimalle uzun vadede güzel kâr ettirebilir. Piyasayı biraz öğrendikten sonra kendi mantığınla karar vermeye başlayacaksın.

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu işten para kazanmaya başladığın zaman sana gerçekten tek önerim gate.io'da alım satım veya da huobi primelist'i olucak.
Hocam bu kısmı açıklar mısınız anlayamadım şimdi ben nereden coin alacağım ve bu dedikleriniz nedir

• Beğen

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Hocam bu kısmı açıklar mısınız anlayamadım şimdi ben nereden coin alacağım ve bu dedikleriniz nedir
Binance'dan almanı öneririm. Biraz kendi paranın üstüne kar yapmaya başla binancede sonra diğer dediklerime geçersin. Bu arada binance en güvenilir borsa olduğu için orayı öneriyorum.

Nedir bu gate.io:

Gate.io hiçbir crypto para borsasına girmeden coinin ilk girdiği borsadir ve önden alım satıp yapabilirsiniz, ama işte burada dikkat etmeniz gereken olay şu, binance neden en güvenilir çünkü coin listesi o kadar dar ki(sadece güvenilir ve köklü coinler eklendiği için), gate.io böyle değil, neredeyse önüne gelen her coini platformunda listelemeye başlıyor. Scam bir coine denk gelmemek lazım, yani biraz şans ve bilgi lazım. Ve yazdıklarımdan da anlayacağınız gibi bir coin hiçbir platforma sürülmeden sizin elinize geçtiğinizde inan ki 10-20 kat arası kar yapabiliyor. Ama bu işin temelini öğrenmeden gate.io veya huobi borsasına girişmenizi önermem.

Nedir bu huobi:

Huobi ise şudur, çıkacak bir coinle bu şirket anlaşır ve ön satışı huobi'nin üzerinden gerçekleşmesini ister. Eğer bu isteği gerçekleşirse o coin belirli bir gün süre aralığında orada ön satış yapmaya başlar. Şartları da var tabii, şartları ise şunlar;

Öncelikle 5 gün boyunca USDT(Tether - dijital dolar) üzerinden günlük ortalama 200$ işlem yapmanı ister veya da huobi token tutucaksın elinde 5 gün boyunca, bu şekilde o çekiliş listesine katılabiliyorsun ve bu acayip güzel bir şey. Çünkü ön satışlarda adeta çıkıcak olan coinin hacimi trilyon dolarlara kadar çıkıyor ve geçin %'lik karı 30 kat kar'a kadar ulaşabiliyor. Yani asıl para bitcoin ve altcoin yatırımlarında değil(yanlış yönlendirmek gibi olmasın, trade ve para onlarda da var fakat ön satıştan alabilceğin kadar değil).

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Binance'dan almanı öneririm. Biraz kendi paranın üstüne kar yapmaya başla binancede sonra diğer dediklerime geçersin. Bu arada binance en güvenilir borsa olduğu için orayı öneriyorum.

Nedir bu gate.io:

Gate.io hiçbir crypto para borsasına girmeden coinin ilk girdiği borsadir ve önden alım satıp yapabilirsiniz, ama işte burada dikkat etmeniz gereken olay şu, binance neden en güvenilir çünkü coin listesi o kadar dar ki(sadece güvenilir ve köklü coinler eklendiği için), gate.io böyle değil, neredeyse önüne gelen her coini platformunda listelemeye başlıyor. Scam bir coine denk gelmemek lazım, yani biraz şans ve bilgi lazım. Ve yazdıklarımdan da anlayacağınız gibi bir coin hiçbir platforma sürülmeden sizin elinize geçtiğinizde inan ki 10-20 kat arası kar yapabiliyor. Ama bu işin temelini öğrenmeden gate.io veya huobi borsasına girişmenizi önermem.

Nedir bu huobi:

Huobi ise şudur, çıkacak bir coinle bu şirket anlaşır ve ön satışı huobi'nin üzerinden gerçekleşmesini ister. Eğer bu isteği gerçekleşirse o coin belirli bir gün süre aralığında orada ön satış yapmaya başlar. Şartları da var tabii, şartları ise şunlar;

Öncelikle 5 gün boyunca USDT(Tether - dijital dolar) üzerinden günlük ortalama 200$ işlem yapmanı ister veya da huobi token tutucaksın elinde 5 gün boyunca, bu şekilde o çekiliş listesine katılabiliyorsun ve bu acayip güzel bir şey. Çünkü ön satışlarda adeta çıkıcak olan coinin hacimi trilyon dolarlara kadar çıkıyor ve geçin %'lik karı 30 kat kar'a kadar ulaşabiliyor. Yani asıl para bitcoin ve altcoin yatırımlarında değil(yanlış yönlendirmek gibi olmasın, trade ve para onlarda da var fakat ön satıştan alabilceğin kadar değil).
Huobi primelist gerçek ön satış değil bana göre :D app.viralsweep den form ile gmaille kayıt olunan 10 farklı ön satış platformundan da katılılabilinen büyük projeler ön satış asıl. Metavpad vardı geçen 700x yaptı galiba.

• Beğen

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Huobi primelist gerçek ön satış değil bana göre :D app.viralsweep den form ile gmaille kayıt olunan 10 farklı ön satış platformundan da katılılabilinen büyük projeler ön satış asıl. Metavpad vardı geçen 700x yaptı galiba.
Örnek verdim sadece, arkadaş daha çok yeni hocam. Zaten kendini geliştirip para kazandığı zaman, huobi'den başka ön satış platformları da öğrenir.

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
Bilgin yoksa girme değmez 300 500 le olacak iş değil kimsedende akıl alma

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bilgin yoksa girme değmez 300 500 le olacak iş değil kimsedende akıl alma
Bence yanlış yönlendirme yapmamalısın, orkun ışıtmak'ın hangisi milyoner videosunu izleyebilirsin. Çocuğun başlangıç bütçesi 1000 TL ve şu an elindeki para net 170k dolar. En kötü 5-6 ay bu işi öğrenip sadece ön satışlara katılsa 100 dolar bir ön satıştaki coine atip 20 katında çekse(ön satış için çok basit katlar bunlar bu arada) 2000 dolar kalır eline, 14le çarp hayırlı olsun. Ben de yönlendirmek istemiyorum tabii ki arkadaşın hayal gücüne, bilgisine ve isteğine bağlı. Bu crypto worldunde deli para var. Aklını güzel kullanabilen 1TL'yi 500, o 500 TL'yi de 10-20k yapar.

Atyxah

80+ Silver
Bence yanlış yönlendirme yapmamalısın, orkun ışıtmak'ın hangisi milyoner videosunu izleyebilirsin. Çocuğun başlangıç bütçesi 1000 TL ve şu an elindeki para net 170k dolar. En kötü 5-6 ay bu işi öğrenip sadece ön satışlara katılsa 100 dolar bir ön satıştaki coine atip 20 katında çekse(ön satış için çok basit katlar bunlar bu arada) 2000 dolar kalır eline, 14le çarp hayırlı olsun. Ben de yönlendirmek istemiyorum tabii ki arkadaşın hayal gücüne, bilgisine ve isteğine bağlı. Bu crypto worldunde deli para var. Aklını güzel kullanabilen 1TL'yi 500, o 500 TL'yi de 10-20k yapar.
Hocam teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Sizce hangi coine yatırım yapmalıyım gerekirse 1 yıl beklerim yeter ki değerlensin evet farkettim yatırım tavsiyesi vermek de istemiyorsunuz ama ben yine de almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz bu konuda

• Beğen

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Girmek için en uygunsuz zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o işler hep dediğiniz gibi gitmiyor maalesef. Hayal satmayalım
Bu piyasada hiç hatanız olamamsına rağmen bile para kaybedebiliyorsunuz. Günlük hayatta örneğin biri size haksılzık yaptı, bir şirket hakkınızı yedi diyelim gidip üst makamlara şikayet edip hakkınızı savunabiliyorsunuz ama kriptoda ne yazık ki böyle bir kuruluş yok
Örnek vereyim:
Yatırım yaptığınız coin bir anda ortadan kaybolabilir ki her gün cmc de tonlarcasını görüyorum.
Ön satıştan aldığınız coin scam çıkabilir ( tabi ki büyük borsalarda düzenlenen ido ları demiyorum )
Transferi doğru yapmanıza rağmen borsadaki bir hatadan dolayı paranıza el koyulabilir. ( Hala alamadım 150 dolar çöp oldu )
Borsa hack şüphesi yaşadığı için sıcak cüzdanların hepsini değiştirme kararı alabilir. 1 aydır bu boktan piyasada coinlerim borsada bekliyor ve çekemiyorum
5 dakikada aklıma gelen sıkıntılarıı yazdım daha neler neler.

Daha aklımda neler neler geliyor bak.
Arbitraj için bir coin transfer ettim. Gece saat 2 3 suları... Deposit işlemi bir türlü onaylanmadı. sinir stresten kafayı yedim gece gece. Destek ekibe yazsan ne fark edecek birkaç gün içinde dönüyorlar ama yine de yazdım. Telegrtamdan adminlere yazdım. Kimde online değildi. Deposit 12 saat sonra onaylandı tabi ne arbitraj kaldı ne bişey. Coini geri çeksem 60 dolar fee kesiyor. Çekemedim... 1 gün sonra projenin telegram grubu kapandı. proje adminine yazdığımda durumdan bir haber olduğunu söylüyor şimdi bu durumda ne yapılabilir? Hiçbir şey yapamasın... PARA 2 DAKİKADA PUL OLUR FARKINA VARMAZSIN

Son düzenleme:

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Girmek için en uygunsuz zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o işler hep dediğiniz gibi gitmiyor maalesef. Hayal satmayalım
1 niye uygunsuz bir zaman

2 tabii ki öyle olmuyor forumda konu açıp tavsiye istemek yerine başka şekilde araştırma yapan tamamiyle bir bilgi olmadan girmeyen kişiler kazanıyor zaten.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
1 niye uygunsuz bir zaman

2 tabii ki öyle olmuyor forumda konu açıp tavsiye istemek yerine başka şekilde araştırma yapan tamamiyle bir bilgi olmadan girmeyen kişiler kazanıyor zaten.
Piyasa koşulları iyi değil diye?

Top Bottom