ugo.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Katılıyorum kesinlikle, ayrıca uygunsuz bir zaman asla değil hatta ederinin çok altında olan metaverse coinleri var şu an. Fiyatlar aşırı uygun, alım fırsatı adeta.1 niye uygunsuz bir zaman
2 tabii ki öyle olmuyor forumda konu açıp tavsiye istemek yerine başka şekilde araştırma yapan tamamiyle bir bilgi olmadan girmeyen kişiler kazanıyor zaten.
Hocam ben tavsiye vermiyorum ki zaten Sadece amacım bilgilendirmek, ayrıca scamlara çok dikkat etmesini, hangi borsada(güvenilir) alım satım yapabileceğini açıkladım. Hakkını savunmasını gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum, tamamen benim şahsi bakış açım. Bu olay tamamen kolay para olduğu için kazanmayı da kaybetmeyi de göze alıcak kişi.Girmek için en uygunsuz zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o işler hep dediğiniz gibi gitmiyor maalesef. Hayal satmayalım
Bu piyasada hiç hatanız olamamsına rağmen bile para kaybedebiliyorsunuz. Günlük hayatta örneğin biri size haksılzık yaptı, bir şirket hakkınızı yedi diyelim gidip üst makamlara şikayet edip hakkınızı savunabiliyorsunuz ama kriptoda ne yazık ki böyle bir kuruluş yok
Örnek vereyim:
Yatırım yaptığınız coin bir anda ortadan kaybolabilir ki her gün cmc de tonlarcasını görüyorum.
Ön satıştan aldığınız coin scam çıkabilir ( tabi ki büyük borsalarda düzenlenen ido ları demiyorum )
Transferi doğru yapmanıza rağmen borsadaki bir hatadan dolayı paranıza el koyulabilir. ( Hala alamadım 150 dolar çöp oldu )
Borsa hack şüphesi yaşadığı için sıcak cüzdanların hepsini değiştirme kararı alabilir. 1 aydır bu boktan piyasada coinlerim borsada bekliyor ve çekemiyorum
5 dakikada aklıma gelen sıkıntılarıı yazdım daha neler neler
Ayrıca şu konuya da deyineyim, hiçbir işte sadece kazanç diye bir şey yoktur, her zaman kayıp olur. İnsan kaybede kaybede öğrenir zaten bazı şeyleri, bu ortam da kayıbın en çok olduğu ortamdır zaten(maddi açıdan).
Bu da tamamen benim görüş açım, bence siz biraz şansızlıklarla üst üste karşılaşmışsınız. 2 Senedir hisse senedi alıp satıyorum, 1 yıldır aktif bir şekilde binance'da işlem yapıyorum. Söylediğiniz hiçbir sıkıntı başıma gelmedi. Tekrar söylüyorum yatırım işinde borsaya çok dikkat etmek gerekir. Bu yüzden arkadaşa en başta şu coini kesinlikle almalısın yerine, önce 5-6 ay(ben bu zamanı tahmini söyledim, tamamen bilgilenmesi için en az 1 yıl küsür araştırması gerekli) bilgilenmelisin dedim.
Bitcoin son zamanlarda çok büyük düşüşler yaşadı, 55k doları gören 39k dolara kadar geriledi, uzun vadede düşünüyorsan bitcoin alımı tercihim. Grafiğini de kontrol ettiğim bir coin, uzun vade için düşünüyorsan alabilirsin. Ama tekrardan söyleyeyim YTD.Hocam teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
Sizce hangi coine yatırım yapmalıyım gerekirse 1 yıl beklerim yeter ki değerlensin evet farkettim yatırım tavsiyesi vermek de istemiyorsunuz ama ben yine de almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz bu konuda
Ve ayrıca Metaverse coinlerini kaçırma hepsi şu an çok büyük alım fırsatları veriyor, örnek vericek olursam MANA ve SAND daha bir sürü var potansiyeli olan coinler, bitcoin düşüşünden dolayı bu coinler de etkilendi bu yüzden alım fırsatı veriyor diyebiliriz. Tekrardan söylüyorum YTD.