Neler Yeni

Öneri Coinlere nasıl girebilirim hiç bilgim yok

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
1 niye uygunsuz bir zaman

2 tabii ki öyle olmuyor forumda konu açıp tavsiye istemek yerine başka şekilde araştırma yapan tamamiyle bir bilgi olmadan girmeyen kişiler kazanıyor zaten.
Katılıyorum kesinlikle, ayrıca uygunsuz bir zaman asla değil hatta ederinin çok altında olan metaverse coinleri var şu an. Fiyatlar aşırı uygun, alım fırsatı adeta.
Girmek için en uygunsuz zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o işler hep dediğiniz gibi gitmiyor maalesef. Hayal satmayalım
Bu piyasada hiç hatanız olamamsına rağmen bile para kaybedebiliyorsunuz. Günlük hayatta örneğin biri size haksılzık yaptı, bir şirket hakkınızı yedi diyelim gidip üst makamlara şikayet edip hakkınızı savunabiliyorsunuz ama kriptoda ne yazık ki böyle bir kuruluş yok
Örnek vereyim:
Yatırım yaptığınız coin bir anda ortadan kaybolabilir ki her gün cmc de tonlarcasını görüyorum.
Ön satıştan aldığınız coin scam çıkabilir ( tabi ki büyük borsalarda düzenlenen ido ları demiyorum )
Transferi doğru yapmanıza rağmen borsadaki bir hatadan dolayı paranıza el koyulabilir. ( Hala alamadım 150 dolar çöp oldu )
Borsa hack şüphesi yaşadığı için sıcak cüzdanların hepsini değiştirme kararı alabilir. 1 aydır bu boktan piyasada coinlerim borsada bekliyor ve çekemiyorum
5 dakikada aklıma gelen sıkıntılarıı yazdım daha neler neler
Hocam ben tavsiye vermiyorum ki zaten :D Sadece amacım bilgilendirmek, ayrıca scamlara çok dikkat etmesini, hangi borsada(güvenilir) alım satım yapabileceğini açıkladım. Hakkını savunmasını gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum, tamamen benim şahsi bakış açım. Bu olay tamamen kolay para olduğu için kazanmayı da kaybetmeyi de göze alıcak kişi.

Ayrıca şu konuya da deyineyim, hiçbir işte sadece kazanç diye bir şey yoktur, her zaman kayıp olur. İnsan kaybede kaybede öğrenir zaten bazı şeyleri, bu ortam da kayıbın en çok olduğu ortamdır zaten(maddi açıdan).

Bu da tamamen benim görüş açım, bence siz biraz şansızlıklarla üst üste karşılaşmışsınız. 2 Senedir hisse senedi alıp satıyorum, 1 yıldır aktif bir şekilde binance'da işlem yapıyorum. Söylediğiniz hiçbir sıkıntı başıma gelmedi. Tekrar söylüyorum yatırım işinde borsaya çok dikkat etmek gerekir. Bu yüzden arkadaşa en başta şu coini kesinlikle almalısın yerine, önce 5-6 ay(ben bu zamanı tahmini söyledim, tamamen bilgilenmesi için en az 1 yıl küsür araştırması gerekli) bilgilenmelisin dedim.

Hocam teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Sizce hangi coine yatırım yapmalıyım gerekirse 1 yıl beklerim yeter ki değerlensin evet farkettim yatırım tavsiyesi vermek de istemiyorsunuz ama ben yine de almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz bu konuda
Bitcoin son zamanlarda çok büyük düşüşler yaşadı, 55k doları gören 39k dolara kadar geriledi, uzun vadede düşünüyorsan bitcoin alımı tercihim. Grafiğini de kontrol ettiğim bir coin, uzun vade için düşünüyorsan alabilirsin. Ama tekrardan söyleyeyim YTD.

Ve ayrıca Metaverse coinlerini kaçırma hepsi şu an çok büyük alım fırsatları veriyor, örnek vericek olursam MANA ve SAND daha bir sürü var potansiyeli olan coinler, bitcoin düşüşünden dolayı bu coinler de etkilendi bu yüzden alım fırsatı veriyor diyebiliriz. Tekrardan söylüyorum YTD.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Katılıyorum kesinlikle, ayrıca uygunsuz bir zaman asla değil hatta ederinin çok altında olan metaverse coinleri var şu an. Fiyatlar aşırı uygun, alım fırsatı adeta.

Hocam ben tavsiye vermiyorum ki zaten :D Sadece amacım bilgilendirmek, ayrıca scamlara çok dikkat etmesini, hangi borsada(güvenilir) alım satım yapabileceğini açıkladım. Hakkını savunmasını gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum, tamamen benim şahsi bakış açım. Bu olay tamamen kolay para olduğu için kazanmayı da kaybetmeyi de göze alıcak kişi.

Ayrıca şu konuya da deyineyim, hiçbir işte sadece kazanç diye bir şey yoktur, her zaman kayıp olur. İnsan kaybede kaybede öğrenir zaten bazı şeyleri, bu ortam da kayıbın en çok olduğu ortamdır zaten(maddi açıdan).

Bu da tamamen benim görüş açım, bence siz biraz şansızlıklarla üst üste karşılaşmışsınız. 2 Senedir hisse senedi alıp satıyorum, 1 yıldır aktif bir şekilde binance'da işlem yapıyorum. Söylediğiniz hiçbir sıkıntı başıma gelmedi. Tekrar söylüyorum yatırım işinde borsaya çok dikkat etmek gerekir. Bu yüzden arkadaşa en başta şu coini kesinlikle almalısın yerine, önce 5-6 ay(ben bu zamanı tahmini söyledim, tamamen bilgilenmesi için en az 1 yıl küsür araştırması gerekli) bilgilenmelisin dedim.

Bitcoin son zamanlarda çok büyük düşüşler yaşadı, 55k doları gören 39k dolara kadar geriledi, uzun vadede düşünüyorsan bitcoin alımı tercihim. Grafiğini de kontrol ettiğim bir coin, uzun vade için düşünüyorsan alabilirsin. Ama tekrardan söyleyeyim YTD.

Ve ayrıca Metaverse coinlerini kaçırma hepsi şu an çok büyük alım fırsatları veriyor, örnek vericek olursam MANA ve SAND daha bir sürü var potansiyeli olan coinler, bitcoin düşüşünden dolayı bu coinler de etkilendi bu yüzden alım fırsatı veriyor diyebiliriz. Tekrardan söylüyorum YTD.
Hocam öncelikle güzel diliniz için teşekkür ediyorum kavga eder gibi yazı yazmadığınız için...

En başta piyasaya giren biri klasik Binance gibi borsaları kullanmaya başlıyor zaten bu borsalarda pek sıkıntı da yaşanmıyor ama bir yerden sonra araştırmalar başladığında daha farklı borsalara, merkeziyetsiz borsalara yönelimler artıyor böylece scam yeme ihtimali, veya hakkınızın yenme ihtimali (??) artıyor. Bahsettiğim durum buydu aslında.

Arkadaş da zaten yeni gireceğini 500 tl gibi bir bütçesi olduğunu yazmıştı galiba... 500 tl yi binance da günde yüzde 1 gibi artıp azalan coinlerde kullanmak yerine sizin dediğiniz gibi ön satışlar gibi yüksek gelirisi olabilecek (?) coinlerde şansını denemesi daha mantıklı. 1 kazanırsın 10 kazanırsın sonra coin scam çıkar hepsi gider. Dikkatli olmak lazım ve çok araştıma yapmak lazım . Böyle forumda konu açarak neye yatırayım ne yükselir gibi yazı yazmak özellikle yeni gireceksen çok absürtçe.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Hocam öncelikle güzel diliniz için teşekkür ediyorum kavga eder gibi yazı yazmadığınız için...

En başta piyasaya giren biri klasik Binance gibi borsaları kullanmaya başlıyor zaten bu borsalarda pek sıkıntı da yaşanmıyor ama bir yerden sonra araştırmalar başladığında daha farklı borsalara, merkeziyetsiz borsalara yönelimler artıyor böylece scam yeme ihtimali, veya hakkınızın yenme ihtimali (??) artıyor. Bahsettiğim durum buydu aslında.

Arkadaş da zaten yeni gireceğini 500 TL gibi bir bütçesi olduğunu yazmıştı galiba... 500 TL yi binance da günde yüzde 1 gibi artıp azalan coinlerde kullanmak yerine sizin dediğiniz gibi ön satışlar gibi yüksek gelirisi olabilecek (?) coinlerde şansını denemesi daha mantıklı. 1 kazanırsın 10 kazanırsın sonra coin scam çıkar hepsi gider. Dikkatli olmak lazım ve çok araştıma yapmak lazım . Böyle forumda konu açarak neye yatırayım ne yükselir gibi yazı yazmak özellikle yeni gireceksen çok absürtçe.
Ben de teşekkür ederim gerçekten güzel dilin için, aynen senin de söylediğin gibi arkadaşa hepsini belirttim zaten siz de çok güzel bir şekilde açıklamışsınız. Umarım her şey kendi istediği gibi olur. Tekrardan bol kazançlar.

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
Bence yanlış yönlendirme yapmamalısın, orkun ışıtmak'ın hangisi milyoner videosunu izleyebilirsin. Çocuğun başlangıç bütçesi 1000 TL ve şu an elindeki para net 170k dolar. En kötü 5-6 ay bu işi öğrenip sadece ön satışlara katılsa 100 dolar bir ön satıştaki coine atip 20 katında çekse(ön satış için çok basit katlar bunlar bu arada) 2000 dolar kalır eline, 14le çarp hayırlı olsun. Ben de yönlendirmek istemiyorum tabii ki arkadaşın hayal gücüne, bilgisine ve isteğine bağlı. Bu crypto worldunde deli para var. Aklını güzel kullanabilen 1TL'yi 500, o 500 TL'yi de 10-20k yapar.
Güzel hayal gücü yapar inşallah

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1

1 milyon dolar aşağısı btc alınmaz bana göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasa koşulları iyi değil diye?
hodl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,990
Üyeler
165,755
Son üye
Gigachadprime