Neler Yeni

Çok acayip bir takasta kafam iyice yandı biri bakabilirmi ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
Merhaba arkadaşlar Yayıncılık yapan bir kardeşimiz var elinde asus dual rtx 4070 kartı var. Oynadığı oyunlar ekran kartını yoracak cinsten değil genelde işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyor Şimdi elimizde garantili kutulu 6 aylık 6900xt mevcut 4070 ile takas yapsak arkadaşa versek mantıklımı olur nasıl yapsak karar veremedik. 4070 yi alıp 6900xt verip üstüne müşteriye 7000 TL para vereceğiz ancak Müşteri biraz kararsız kaldı bende bişey diyemedim sizce verelimmi yoksa böyle kalsınmı :) 2k 165 hz monitörü var 5800x3d işlemcisi 64 gb ram var

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yayın konusunda sizin kart o arkadaşa istediğini vermeyebilir
üstüne alacağı parayla ekipman almayı düşünüyor oyüzden bu kartı almak istedi ancak ben yayıncılık konusunda elinde karttan vazgeçmemesi adına baya detaylı anlatımda bulundum ancak 2 gün sonra problem yaşayıp geri döenebilir korkusundanda sizlere sormak istedim. Yani işi görürmü bilmiyorum. Kararsız kaldım.

Livaković

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar Yayıncılık yapan bir kardeşimiz var elinde asus dual rtx 4070 kartı var. Oynadığı oyunlar ekran kartını yoracak cinsten değil genelde işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyor Şimdi elimizde garantili kutulu 6 aylık 6900xt mevcut 4070 ile takas yapsak arkadaşa versek mantıklımı olur nasıl yapsak karar veremedik. 4070 yi alıp 6900xt verip üstüne müşteriye 7000 TL para vereceğiz ancak Müşteri biraz kararsız kaldı bende bişey diyemedim sizce verelimmi yoksa böyle kalsınmı :) 2k 165 hz monitörü var 5800x3d işlemcisi 64 gb ram var
Yayın tarafında zaten nvidia en iyisi amd onu tatmin etmez yayıncılık amd kartla olacak bir oyun değil

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana kalırsa sen ısrar etme hocam ama o istiyorsa ver 😂 sonra yok efendim yayın kalitesi kötü yok şöyle demesin
Ona kalsa hemen sımdı verecekti ben yolladım arkadaşı dedim sen git iyice araştır yarın öyle gel yapalım takası kart duruyor dedim. Bir yanımda kararsız sizlere sormak istedim bakalım yarın ola hayrola :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunuda bizzat deneyimledim kendimde Yayıncılık yapan biri olarak 5700g Apu işlemci ile CPU üzerinden yayıncılık yaptığımda Çok aşırı fare hareketi olmayan oyunlarda özellikle strateji v.s gibi Net akıcı ve cam gibi yayın yapabildim. Ne zmaan cs go valo yada bdo gibi oyunlara yöneldim ozaman çamurlaşma yaşadım. Bu biraz yaptığı yayına görede değişiyor sanırım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla şu işlerde en sevmediğim insan tipi kararsız insan. Yorumlarınıza göre arkadaş bir tık öyle gözüküyor. Yanlış anlamayın sizi kastetmiyorum. Satsam 2 gün sonra lafını edip kafamı ağrıtacak kişilerden uzak duruyorum. Bu arkadaştan da öyle bir his aldım :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
yayın yapacaksa amd hiç geçmesin başının etini yer sonra, boşver bence

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
yayın yapacaksa amd hiç geçmesin başının etini yer sonra, boşver bence
Bütün parayı karta gömmüş 10 yıllık klavye mouse 50 TL lik kulaklık ile yayın yapmaya çalışıyor 6900xt üstüne 7000TL duyunca hemen vermek istedi ekipman alacakmış 10 kere söyledim bakalım yarın ne olacak :) Dedim iyi karar ver geri dönüşü olmaz oda tamam dedi.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bütün parayı karta gömmüş 10 yıllık klavye mouse 50 TL lik kulaklık ile yayın yapmaya çalışıyor 6900xt üstüne 7000TL duyunca hemen vermek istedi ekipman alacakmış 10 kere söyledim bakalım yarın ne olacak :) Dedim iyi karar ver geri dönüşü olmaz oda tamam dedi.
yani o da çok saçma harcamış parasını insan biraz denge kurar :D İlle de ekran kartı değişecekse nvidia da kalması daha mantıklı olur yayıncılık gibi işlerde nvidia teknolojileri çok önde ilerliyor. Olurda wattman hatası alırsa sürekli sizi rahat bırakmaz satarsanız engelleyin direkt bence (!)

Satacaksanız her türlü bilgilendirmeyi yapın hocam ona göre alsın arkadaş

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
yani o da çok saçma harcamış parasını insan biraz denge kurar :D İlle de ekran kartı değişecekse nvidia da kalması daha mantıklı olur yayıncılık gibi işlerde nvidia teknolojileri çok önde ilerliyor. Olurda wattman hatası alırsa sürekli sizi rahat bırakmaz satarsanız engelleyin direkt bence (!)

Satacaksanız her türlü bilgilendirmeyi yapın hocam ona göre alsın arkadaş
3 saat dil döktüm test yaptım Furmark testide yaptım 15 dk %100 yükte Fanlar 38 de 68 derece sabit gözüylede şahit Daha ne yapayım :) Zaten 6 aylık ürün kutulu faturalı

Top Bottom