Neler Yeni

ÇOK ACİL LEGİON MU KATANA MI

Ellsy

80+ Bronze

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Şahsen katana tercih etmezdim max bütçeniz?

Alphwolfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALPER GÜLER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen katana tercih etmezdim max bütçeniz?
2 side amazon da 42k gibi fiyata gelince sormak istedim bütçem aslında 40k
Mesaj otomatik birleştirildi:

legion nedense daha kaliteli duruyo kataya göre ama bi açıdanda 4060 ve işlmeci farkı göz önüne gelince kararsız kaldım

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

legion nedense daha kaliteli duruyo kataya göre ama bi açıdanda 4060 ve işlmeci farkı göz önüne gelince kararsız kaldım
TUF RTX 4070 140W ve MUX Switch kaçmaz bu fiyata :D

Legion al gpu tdp arasında dağlar kadar fark var he ama parça kalitesinde elbette katana

aeaeae

80+
katana al geç. 4060, 3070'den daha verimli ve dlss 3 gibi bir avantaja sahip.

Sunu tercih edebilirsin o zaman.

Son düzenleme:

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
katana al geç. 4060, 3070'den daha verimli ve dlss 3 gibi bir avantaja sahip.

Sunu tercih edebilirsin o zaman.
Attığın cihaz yine avantajsız mux switch yok Victus bu bütçenin cihazı bile değil o biraz alt orta segment kalıyor TUF A15 alınması daha çok mantıklı ve fiyat olarak cazip Katana veya Victus yerine kesinlikle A15 tercih ederdim.

Alphwolfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALPER GÜLER
pekiya sizce soğutma ve sesizlik konusunda hangisi daha iyi hem okulda da kullanmak istiyorum legion o konuda iyi olduğunu biliyorum başka hangi modeller

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
pekiya sizce soğutma ve sesizlik konusunda hangisi daha iyi hem okulda da kullanmak istiyorum legion o konuda iyi olduğunu biliyorum başka hangi modeller
Bu bütçede Legion tercih edilmesi mantıklı değil evet TUF'dan kasa kalitesi daha iyi fakat sırf kasa kalitesi iyi diye RTX 4070 ve R9 işlemciyi seçmemeniz çok garip bu arada TUF ve Legion'ın soğutmaları gayet iyi fakat sessizlik konusunda gaming laptoplar hiç bir zaman size sessizlik vaad etmez çünkü içine koyulan parçaların soğutulması gerek ve bu da size fan sesleri ile karşılık veriyor yani hiç bir Gaming laptop ta sessizlik beklemeyin TUF A15 tercih edin ve yolunuza devam edin pişman olmazsınız hem yenilik hem de cihazın kalitesi ortada.

Son düzenleme:

Alphwolfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALPER GÜLER
Bu bütçede Legion tercih edilmesi mantıklı değil evet TUF'dan kasa kalitesi daha iyi fakat sırf kasa kalitesi iyi diye RTX 4070 ve R9 işlemciyi seçmemeniz çok garip bu arada TUF ve Legion'ın soğutmaları gayet iyi fakat sessizlik konusunda gaming laptoplar hiç bir zaman size sessizlik vaad etmez çünkü içine koyulan parçaların soğutulması gerek ve bu da size fan sesleri ile karşılık veriyor yani hiç bir Gaming laptop ta sessizlik beklemeyin TUF A15 tercih edin ve yolunuza devam edin pişman olmazsınız hem yenilik hem de cihazın kalitesi ortada.
Tuf serisi hatta a15 çok ısınıyo kasa kalitesi resmen çöp ve ayretten ben kalite ariyorum bunun sebebi okula gotur getir icin ben masaustu kullanicisiyim bunun dışında ısınma sorunu evet gaming laptoplarda olan bisey ama cok fazla isinmasida goze alincak degil mesala fan sesleri legion rakiplerine gore sessiz

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
17.3 olmasaydı legion derdim ama Katana.

Top Bottom