Çok Acil Microsoft destek ile nasıl iletişime geçebilirim.

Reaksiyon skoru
1
Selamlar. 7 gündür allahın belası bir sorundan müzdaripim.
format attıktan sonra outlook hesabıma çok fazla yanlış şifre girerek giriş denemesi yaptım.
sonrasında şifremi sıfırlamak için kod gönderdiğimde kod gelmedi ben de arka arkaya denedim.
hizmette geçici bir sorun var sonra deneyin bu iletiyi görmeye devam ederseniz başka zaman deneyin gibi bi yazı ile karşılaştım.
yine baya bi zorladım olmadı.
bir gün sonra tekrar giriş denemeleri şifre sıfırlama denemeleri yaptım yine aynı şeyler
bi gün sonra bu sefer desteğe form gönderdim ama cevapsız kaldı
tüm gün yine hesabın şifresini değiştirmeye çalıştım
hesabım kilitlendi galiba kod fln geliyordu ama kodu yazdığımda hizmette geçici sorun var diyordu.
bi gün sonra hesabımın kilitlenmesinin incelenmesi için destek talebi gönderdim yine sonuçsuz kaldı.

şimdi canlı destek ile telefondan görüştüm ama o da çare olmadı şöyle çare olmadı microsoftun türkiye destek telefon numarasını aradığımda "https://support.microsoft.com/en-us/topic/customer-service-phone-numbers-c0389ade-5640-e588-8b0e-28de8afeb3f2?utm_source="
yapay zeka ile önce sorunumun ne olduğunu konuştum sonra yapay zeka bana link gönderip aramayı kapattı ne zaman denesem sürekli hesap kurtarma linki gönderip gönderip duruyordu bu gönderdiği link te işlevsiz bu arada normal şifre sıfırlama ekranının linki.

internet üzerinden canlı bir microsoft çalışanı ile ingilizce/türkçe fark etmez nasıl görüşebilirim lütfen yardımınız lazım.
microsoftun destek sitesinde bi çok yere baktım ama bi türlü canlı destek sağlanmadı.

bende aynı sorunu yaşıyorum maalesef.
şu an maalesef benim de bi çözüm önerim yok dostum ama benimle birlikte senin de bu sorunu yaşadığını görünce belki diyorum genel bi sorun vardır microsoftta zaten geçtiğimiz senelerde hatta bu yılın önceki aylarında da açılmış forumlar var microsoft learn de dikkat etmişsindir belki

bende aynı sorunu yaşıyorum maalesef.
şu an maalesef benim de bi çözüm önerim yok dostum ama benimle birlikte senin de bu sorunu yaşadığını görünce belki diyorum genel bi sorun vardır microsoftta zaten geçtiğimiz senelerde hatta bu yılın önceki aylarında da açılmış forumlar var microsoft learn de dikkat etmişsindir belki
Ya olabilir ama aktif böyle bi sorun olsaydı burda tek konu açan ikimiz olmazdık ayrıca dikkat ettiysen kimse de düzgün bi çözüm önerisi vermiyo senin de dediğin gibi bu yıl böyle açılmış forumlar var learn de ama güncel şu an da açılmış tek bi konu var o da senin konun karşıma çıktı sorunun çözümünü ararken :D demem o ki yani eğer böyle bi sorun olsaydı herkesin başına gelen bu kadar az kişi olmazdı bu sorunu dile getiren

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,038
Üyeler
183,050
Son üye
ahmetabic
Geri