Neler Yeni

Çok acil yardım lazım arkadaşımın kulaklığını bozdum

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Can Doruk Timur
Arkadaşlar merhaba arkadaşımın redmi buds 5 pro su vardı bana ödünç verdi 1 haftalığına her şey iyi giderken kutuyu açıp kapadım kutunun ışığı belirli aralıklarla ard arda 3 kere yanıp sönüyor ve ışığı geri yanıyor bunu bir döngü içerisinde yapıyor aynı zamanda kutuyu açtığımda normalde beyaz ışık yanıp telefon ile eşleşme olması gerek ama ne beyaz ışık yanıyor ne de eşleşiyiyor kutunun şarjını %65 gösteriyor bilen varsa yardım edin ne olursunuz bu kulaklığı karşılayacak hiç madddi durumum yok arkadaşım çok değer veriyor eşyalarına

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
garantisi varsa arkadaşına belirt garantiye gönder ve teknolojik eşya ödünç alma bir daha

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Can Doruk Timur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantisi varsa arkadaşına belirt garantiye gönder ve teknolojik eşya ödünç alma bir daha
Var büyük bir ihtimal hep kendi mağazasından alır ama bunu duyar ise öldürür beni nasıl çözüleceğini biliyor musun biliyor isen ne olursun yardım et çocuk bir de daha yeni aldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emirhan Official
yeni aldıysa iade hakkını kullanın bozuk çıktı diyin sonuçta sizden kaynaklı bir şey yok

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İsmail
dmi buds 5 pro su vardı bana ödünç verdi 1 haftalığına her şey iyi giderken kutuyu açıp kapadım kutunun ışığı belirli aralıklarla ard arda 3 kere yanıp sönüyor ve ışığı geri yanıyor bunu bir döngü içerisinde yapıyor aynı zamanda kutuyu açtığımda normalde beyaz ışık yanıp telefon ile eşleşme olması gerek ama ne beyaz ışık yanıyor ne de eşleşiyiyor kutunun şarjını %65 gösteriyor bilen varsa yardım edin ne olursunuz bu kulaklığı karşılayacak
1500 2000 TL lik kulaklık alt tarafı garantisi vardır zaten 2000TL için kalbini kıracaksa kendi kaybeder artık 200 TLden farkı yok bu paraların

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Can Doruk Timur
1500 2000 TL lik kulaklık alt tarafı garantisi vardır zaten 2000TL için kalbini kıracaksa kendi kaybeder artık 200 TLden farkı yok bu paraların
Tabi ki de haklısın ama bilmiyorum benim hiç böyle şeylerim olamadığı için çocuk bana üzülüp veriyor ben de kullanıyorum 2019 da Apple watch 3 ü vardı ben onu yine bunun gibi bozmuştum abartı bir tepki vermişti yine onun gibi bir tepki vermesinden korkuyorum

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
Tabi ki de haklısın ama bilmiyorum benim hiç böyle şeylerim olamadığı için çocuk bana üzülüp veriyor ben de kullanıyorum 2019 da Apple watch 3 ü vardı ben onu yine bunun gibi bozmuştum abartı bir tepki vermişti yine onun gibi bir tepki vermesinden korkuyorum
hocam öyle biriyse neden alıyorsunuz eşyasını yaşancak senaryo belli zaten

K1Y0H1M3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Batın Rasim Dikoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/k1y0h1m3/
Steam
https://steamcommunity.com/id/K1Y0H1M3/
Twitter
batrasoglu
Facebook
K1Y0H1M3
Discord
@k1y0h1m3
YouTube
K1Y0H1M3 - Batın Rasim Dikoğlu
Kulaklıklar yuvadayken kutunun yanındaki tuşa ışıklar iyice hızlanana kadar basılı tut. Bu sistem hiçbir tepkiye neden olmuyorsa kulaklıklardaki dokunmatiklere tepki alana kadar bastılı tut.
Işıklar normale nazaran daha hızlı hale geldiğinde kulaklıkları yuvalardan al ve geri yerleştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,389
Üyeler
160,842
Son üye
maxprint
Top Bottom