Neler Yeni

Çok acil yardım sistem geri yükleme hatası

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
selamlar bugün valoranta girdim oyunu alta aldım baktım bazı simgeler siyah olmaya başladı sonra bişeyler sildim önemli değil çöp kutusuna tıkladım oradada sorun oldu sayfa dondu ne kapatabildim ne başka bişey yapabildim yani afedersiniz ama pc mallaştı kısaca ve geri dönüşüm kutusundaki hatayı düzelttim ama siyah simgeler sinirimi bozdu sistem geri yükleme yapayım kökten çözeyim dedim sorunu sistem geri yükleme başarısız oldu orjinal kopyasını geri yükleme noktasından çıkaramadı
kaynak %programfiles%\windowsapps
hedef AppxStaning
hata koduda bu (0x8007045b)
lütfen yardım edin

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boş geçmek istemedim
Eyvallah sorunu çözdüm sorun valo ile alakaliymis herkes bu hatayı yaşamış nerdeyse yani PC de çok şükür sorun yokmuş

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl yani attığım link sayesindemi çözdün
Hayır bak anlatayım sadece valoya girince bazı simgeler siyah oluyordu araştırdım ve technopat ta bunun hakkında yazı gordum hemde yeni herkes yaşamış bu sorunu valoya gelen güncelleme ile w10 yeni güncellemesi sorunluymuş yani çakışıyormuş sorunun çözümü ise 1 eski sürüme dönmek böylece çöp kutusundaki kasma ve siyah simge düzeldi bende PC de virüs var diye CCleaner indirdim windowsta hızlı tarama tam tarama ve çevrimdışı 15dk tarama var hepsini yaptım sorun çıkmadı sonra aklıma valoyla alakalı olabilir diye baktım öyle çıktı

Top Bottom