AfterFather
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Father
Bilgisayarın anakartı : Intel H81 ATX planar NO DPK ,
Ek olarak işlemcim çok kötü olduğu için 2.el
Intel Core I7-4790 almak istiyorum çoğunuz bana K modelini al overclock yaparsın diyeceksiniz ancak anakartta böyle bir özellik yok sanırsam K versiyonunu alsam bile overclock olmayacak bu işlemciye baktım coğu en fazla 1070 destekler diyor ancak youtubede 2060s 3060 hatta 3080 ile kullanıp yüksek FPS alanlar var darboğaz olacaktır ama benim temel noktam sadece elderring vs RDR2 gibi oyunlarda 60fps almam yani darboğaz olmasa belki 90 alacağım ancak bana stabil 60fps yeterli
Şimdiden herkese teşekkürler
ekran kartı slotu Pcie: 2.0 sürümünü kullanıyor
Ben bu anakarta 2060Super almak istiyorum ancak 2060Super fiyatları bana göre aşırı pahalı aynı fiyata RTX 3060lar var 2060superi 2.500 TL civarinda bulabilirsem almak istiyorum ancak ekran kartları pcie 3.0 ve 4.0 sürümünü kullanıyor bunun için youtubede videoları izledim genelde sadece 2-3 fps fark oynamış aslında çokta dikkate alınacak gibi değil yine de bilmiyorum denemedim bileniniz söyleyebilirEk olarak işlemcim çok kötü olduğu için 2.el
Intel Core I7-4790 almak istiyorum çoğunuz bana K modelini al overclock yaparsın diyeceksiniz ancak anakartta böyle bir özellik yok sanırsam K versiyonunu alsam bile overclock olmayacak bu işlemciye baktım coğu en fazla 1070 destekler diyor ancak youtubede 2060s 3060 hatta 3080 ile kullanıp yüksek FPS alanlar var darboğaz olacaktır ama benim temel noktam sadece elderring vs RDR2 gibi oyunlarda 60fps almam yani darboğaz olmasa belki 90 alacağım ancak bana stabil 60fps yeterli
Bana bu 2sorun hakkında tavsiye verebilecek var mı? yani önüme ne gibi engeller çıkabilir ekran kartı konusunda fiyatları konusunda hangisini yapmak daha mantıklı olur ucuza 2060S bulamazsam 3060 a bakmalı mıyım? ne gibi sorunlar çıkabilir ?
Şimdiden herkese teşekkürler