İslemcin yorulmuş olabilir?Oyun oynarken aniden fps dususu yasiyorum ve cok fazla drop giriyor (internetim iyi)
Cogu oyunda yapiyor ve sık sık oluyorne kadarda bir oluyor ve her oyundamı yapıyor
Yeni sogutucu aldım ise yarar belkiİslemcin yorulmuş olabilir?
Mesela csgo da 150 200 fps aliyorum ama bir anda 10 fps ye dusuyorne kadarda bir oluyor ve her oyundamı yapıyor
masaüstünde haraketli duvar kağıdı yada slayt falan varmı o etki ediyor olabilirYeni sogutucu aldım ise yarar belki
Hayir yok ve laptopmasaüstünde haraketli duvar kağıdı yada slayt falan varmı o etki ediyor olabilir
Cs go da rekabetciye giremiyorum mekan baslatiyorda kaliyor ve ban yiyorummasaüstünde haraketli duvar kağıdı yada slayt falan varmı o etki ediyor olabilir
sistem özelliklerin ne ve ne zamandır drop yemeye başladınCs go da rekabetciye giremiyorum mekan baslatiyorda kaliyor ve ban yiyorum
İntel core i5 -7200U cpu 2sistem özelliklerin ne ve ne zamandır drop yemeye başladın
Tam dedim ben biliyorum yazayım. Arkadaş yazmış zaten. Eline Sağlık.işlemcilerin maksimum sıcaklığı vardır. Bu sıcaklığa geldiklerinde otomatik olarak anlık performansı düşürür. Örneğin; 3.4Ghz le çalışırken birden 1.5 oluverir sonra tekrar 3,4'e döner. Bu anlık birşeydir. Senin problemin bundan kaynaklanıyor olabilir. işlemcin fazla ısınıyor olabilir. Soğutma konusunda ilerleme kaydetmek işe yarayabilir. Eğer laptop kullanıcıysanız, hava deliklerini açık bırakıcak şekilde kullanmak önemli. Masaüstü kullanıcısıysanız, kasanızı rahat geniş bir alanda tutmanız yararlı olacaktır. püf noktalar![]()