Neler Yeni

ÇOK FAZLA ISINMADAN DOLAYI FPS DROP

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Notebook özellkleri i5 2,4ghz 5200U
930m
8gb ram
500 gb hdd

Eskiden çok rahat ısınmadan bir sürü oyun oynuyordum ama son yıllarda gittikçe ısınmaya ve oyunlarımda fps drop yaşamaya başladım
PAYDAY 2,GTA V oynarken artık bu oyunları oynayamaz hale geldim ve LOL'ü bile minimum ayarlarda 50 fps civarında oynuyorum
Sorunun kaynağını buldum işlemcinin ısınmasından dolayı imiş.Çözümlere baktım ama pek güvenemedim.
Siz yardımcı olursanız çok sevinirim :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
930m
8gb ram
500 gb hdd

Eskiden çok rahat ısınmadan bir sürü oyun oynuyordum ama son yıllarda gittikçe ısınmaya ve oyunlarımda fps drop yaşamaya başladım
PAYDAY 2,GTA V oynarken artık bu oyunları oynayamaz hale geldim ve LOL'ü bile minimum ayarlarda 50 fps civarında oynuyorum
Sorunun kaynağını buldum işlemcinin ısınmasından dolayı imiş.Çözümlere baktım ama pek güvenemedim.
Termal macunları hiç yenilemediysen yenilemende fayda var :).

HakanG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
930m
8gb ram
500 gb hdd

Benim laptop da aynı soğutucu kullanmak mantıklı ya da pil ayarlarında güç ayarlarından yani orda işlemci güç yönetimi kısmında en yüksek işlem gibi bir kısım olur orayı düşür çok da değil ama 85 fln olabilir tabi pc normalde yüksek fps veriyorsa yap

Ccartel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Miraç Küçük
Unlost bir video paylasti ona bakmani oneririm pc hizlandirma ile ilgili

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
sorun ısınmadan kaynaklı yuksk ıhtımal . sna ıslemcı ve ekran kartının man-cunlarını yenılemenı oerırım altına notebook sogutucu alabılırısn

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun ısınmadan kaynaklı yuksk ıhtımal . sna ıslemcı ve ekran kartının man-cunlarını yenılemenı oerırım altına notebook sogutucu alabılırısn
100 tllik 6 fanlı soğutucu aldım ve yaptığı etki 3 derece düşüştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baki Melih Polat
Zaman geçtikçe fanlar ilk günkü gibi olmaz daha çok ısınır. eğer artmasını istemiyorsan bilgisayarına daha iyi fan veya sıvı soğutma takabilirsin birde termal macunu değiştirebilirsin.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Zaman geçtikçe fanlar ilk günkü gibi olmaz daha çok ısınır. eğer artmasını istemiyorsan bilgisayarına daha iyi fan veya sıvı soğutma takabilirsin.
Notebook'a öyle bir şey yapılıyorsa bana linkini atarmısın :D

Repulser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Buğra POTUR
Güzel bir reset at macunları yenile ayarları sıfırdan yaptır macunu sallama bır macun alma ve tavsiyem senede 1 yenilet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,544
Üyeler
166,948
Son üye
QuantinTarantino
Top Bottom