Osmanucr 80+ Bronze Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 859 Reaksiyon skoru 840 22 Ağustos 2020 #1 Selamun Aleyküm benim işlemci bayağı eski ama yinede söyleyeceğim league of legends bile oynasam işlemci kullanımı fazlalaşıyor ses patlıyor sesler parça parça geliyor . Nasıl düzelir bu çok işlemci kullanımı ?
Selamun Aleyküm benim işlemci bayağı eski ama yinede söyleyeceğim league of legends bile oynasam işlemci kullanımı fazlalaşıyor ses patlıyor sesler parça parça geliyor . Nasıl düzelir bu çok işlemci kullanımı ?
ilkaybaki 80+ Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 57 Reaksiyon skoru 39 22 Ağustos 2020 #2 Aleyküm Selam, İşlemci eskiyse normaldir, bana işlemcin özelliklerini yazar mısın?
Osmanucr 80+ Bronze Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 859 Reaksiyon skoru 840 22 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ilkaybaki yazmış: Aleyküm Selam, İşlemci eskiyse normaldir, bana işlemcin özelliklerini yazar mısın? Devamı için tıklayın... yazıyor imza kısmında kral
ilkaybaki yazmış: Aleyküm Selam, İşlemci eskiyse normaldir, bana işlemcin özelliklerini yazar mısın? Devamı için tıklayın... yazıyor imza kısmında kral
ilkaybaki 80+ Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 57 Reaksiyon skoru 39 22 Ağustos 2020 #4 OsmanUCR yazmış: yazıyor imza kısmında kral Devamı için tıklayın... Kusura bakmayı görmemişim İşlemcilerden anlama ama ram ve ekran kartın güzel. İşletim sistemin Windows 10 yapsaydın.
OsmanUCR yazmış: yazıyor imza kısmında kral Devamı için tıklayın... Kusura bakmayı görmemişim İşlemcilerden anlama ama ram ve ekran kartın güzel. İşletim sistemin Windows 10 yapsaydın.