Evet teknoloji açısından da daha yeni ve güçlü.Bence yarın konuyu yükseltin.İstiyorum ama yapacak bir şey yok maalesef
Evet teknoloji açısından da daha yeni ve güçlü.Bence yarın konuyu yükseltin.İstiyorum ama yapacak bir şey yok maalesef
Max 85 de falan çalışır bu inanılmaz bir değer de değil ki? alın 2060'ı eğer ısınıp performansı düşerse gelin konu açın underclock ve undervolt ile daha serin çalışmasını sağlarsınız. Ayrıca 1660S de Windforce yani soğutması aynı. 2060 varken 1660S almanın hiçbir mantığı yok.Isınıyor
Siparişi iptal etmiş arkadaşSiparişi iptal etmenize gerek yok 2060 alarak en doğrusunu yapmışsınız. En kötü ihtimal çok ısınırsa birkaç ayar ile biraz hızını düşürüp bir şey yaparsınız kötü kart almak nedir hocam? yapmayın.
Peki ben şimdi iptal ettim ama daha onaylanmadı arayıp iptal etmekten vazgeçtiğimi söylesem yeniden siparişi hazırlarlar mı yoksa bankaya yatmasını mı beklemem gerekiyorMax 85 de falan çalışır bu inanılmaz bir değer de değil ki? alın 2060'ı eğer ısınıp performansı düşerse gelin konu açın underclock ve undervolt ile daha serin çalışmasını sağlarsınız. Ayrıca 1660S de Windforce yani soğutması aynı. 2060 varken 1660S almanın hiçbir mantığı yok.
Hocam bilmiyorum nasıl çalışıyor sistemleri. İptal talebinizi yanlışlıkla verdiğinizi vesaire söyleyin umarım yardımcı olurlar.Peki ben şimdi iptal ettim ama daha onaylanmadı arayıp iptal etmekten vazgeçtiğimi söylesem yeniden siparişi hazırlarlar mı yoksa bankaya yatmasını mı beklemem gerekiyor
İnşallah şu anda kafamı duavrdan duvara vurasım var çok acele ettim maalesefHocam bilmiyorum nasıl çalışıyor sistemleri. İptal talebinizi yanlışlıkla verdiğinizi vesaire söyleyin umarım yardımcı olurlar.
Yarın konuyu tekrar yükseltin.Zaten sipariş olursa olur olmassa olmaz.Peki ben şimdi iptal ettim ama daha onaylanmadı arayıp iptal etmekten vazgeçtiğimi söylesem yeniden siparişi hazırlarlar mı yoksa bankaya yatmasını mı beklemem gerekiyor
Sakin olun hocam. En kötü karta tekrar aktarıp tekrar sipariş edersiniz.İnşallah şu anda kafamı duavrdan duvara vurasım var çok acele ettim maalesef
Alt tarafı bir PC alıyorsun.Kim bilir o PC nin kaç katı değerindesindir.Ölçülemez hatta.İnşallah şu anda kafamı duavrdan duvara vurasım var çok acele ettim maalesef
Dediğim gibi şuan bu olmuyorsa daha iyi olur.Kendini üzme.Alt tarafı bir PC alıyorsun.Kim bilir o PC nin kaç katı değerindesindir.Ölçülemez hatta.