Neler Yeni

Çok kısa kaldım yasim gecmeden nasıl uzayacagim

Soulman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman Akkaya
1.60 civarında boyum var 2008yaz doğumluyum. Akademik açıdan çok başarılıyım. Ve bence kendimce yeterli bir tipim var. Ama boy bütün ozguvenimi alıyor. Bu yaşlardan sonra uzamanin çok yavasladigini ve durduğunu biliyorum. Genler ve beslenme alışkanlığından (peynir yoğurt vs kisaca süt ürünleri yemiyorum alerjim yok ama tadları çok kötu, kusturuyor.(protegin agirlikli besleniyorum)) dolayı çok uzayamadim. Babam ve dedem 1.65 civarı. Bu durum için hangi doktora gidebilirim hangi bölüm bakıyor. İlkokulda bobrek hastası bir arkadaşım *endokrin*(heralde) sütü içti bi sure baya uzadı, öyle birsey doktor verir mi ilaç yada igneye razıyım yeterki boy 170 üstü olsun

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
HasHoca
1.60 civarında boyum var 2008yaz doğumluyum. Akademik açıdan çok başarılıyım. Ve bence kendimce yeterli bir tipim var. Ama boy bütün ozguvenimi alıyor. Bu yaşlardan sonra uzamanin çok yavasladigini ve durduğunu biliyorum. Genler ve beslenme alışkanlığından (peynir yoğurt vs kisaca süt ürünleri yemiyorum alerjim yok ama tadları çok kötu, kusturuyor.(protegin agirlikli besleniyorum)) dolayı çok uzayamadim. Babam ve dedem 1.65 civarı. Bu durum için hangi doktora gidebilirim hangi bölüm bakıyor. İlkokulda bobrek hastası bir arkadaşım *endokrin*(heralde) sütü içti bi sure baya uzadı, öyle birsey doktor verir mi ilaç yada igneye razıyım yeterki boy 170 üstü olsun
Boy uzaması için herhangi bir iğne olduğunu sanmıyorum fakat bencedaha çok esnemeli sporlar yapıp sağlıklı beslenirken , ekmik gelişimi için önemli olan besinleri tüketmeye özen g9sterirsen boyun bı miktar uzar

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
Boy uzamak için ameliyata girebiliyorsun ama bu özgüveni arttırmaz aksine insanlar daha çok dalga geçmeye falan başlar.Boy %90 falan genetik ama uzama ihtimalin de yok değil. Esneme falan yaparsan ( ya da ne bileyim herkesin dediği gibi basketbol futbol falan da oynayabilirsin.) az bir şey uzatabilirsin.

Soulman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Süleyman Akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spor olarak gayet aktifim kendimi bildim bileli futbol bisiklet önceden bana barfiks demiri al asıl demişlerdi aldim günde yaklaşık 35 40 barfiks çekiyorum, asılı kalıyorum bi etkisi olmuyor olsaydi benim suan bu sporla 180 olmam lazimdi . Internetde de haftalardır bakıyorum hareket etmek esnemek boy uzatmiyormus kisaca

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kısa kalmıșsın ama daha uzarsın.

max onların boyuna gelirsin anne tarafı uzun değilse

vxeco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
wharsa
Balık ye %5-6 etkiler boyunu

vxeco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
wharsa
Spor olarak gayet aktifim kendimi bildim bileli futbol bisiklet önceden bana barfiks demiri al asıl demişlerdi aldim günde yaklaşık 35 40 barfiks çekiyorum, asılı kalıyorum bi etkisi olmuyor olsaydi benim suan bu sporla 180 olmam lazimdi . Internetde de haftalardır bakıyorum hareket etmek esnemek boy uzatmiyormus kisaca
fitnes yapan biri olarak barfiks demirine asılı kalmak sadece bi süreligine omuriligin arasını bir miktar acıyor 1-2 cm boyun uzar anlık sonra geri eski haline döner

mkeskin0

80+
arkadasların dediği gibi genetik fakat az da olsa uzama çağında basketbol atlamalı sporlar yaparsan katkısı olur. ama bu öyle 10-15 cm falan değil taş çatlasın 3-5 cm'dir olursa da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,079
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505
Top Bottom