Neler Yeni

Çok kısa kaldım yasim gecmeden nasıl uzayacagim

Ensy58

80+ Bronze
Boy uzamak için ameliyata girebiliyorsun ama bu özgüveni arttırmaz aksine insanlar daha çok dalga geçmeye falan başlar.Boy %90 falan genetik ama uzama ihtimalin de yok değil. Esneme falan yaparsan ( ya da ne bileyim herkesin dediği gibi basketbol futbol falan da oynayabilirsin.) az bir şey uzatabilirsin.
Esneme kalıcı boy uzatmaz geçicidir boy uzaması durduktan sonra sadece ameliyatla boy uzatılabilir

MrM4D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Arda
1.60 civarında boyum var 2008yaz doğumluyum. Akademik açıdan çok başarılıyım. Ve bence kendimce yeterli bir tipim var. Ama boy bütün ozguvenimi alıyor. Bu yaşlardan sonra uzamanin çok yavasladigini ve durduğunu biliyorum. Genler ve beslenme alışkanlığından (peynir yoğurt vs kisaca süt ürünleri yemiyorum alerjim yok ama tadları çok kötu, kusturuyor.(protegin agirlikli besleniyorum)) dolayı çok uzayamadim. Babam ve dedem 1.65 civarı. Bu durum için hangi doktora gidebilirim hangi bölüm bakıyor. İlkokulda bobrek hastası bir arkadaşım *endokrin*(heralde) sütü içti bi sure baya uzadı, öyle birsey doktor verir mi ilaç yada igneye razıyım yeterki boy 170 üstü olsun
Dostum kemik yaşına baktır oradan uzayıp uzamayacağını öğrenebilirsin eline çekilen bir röntgenle bakıyorlar (hangi bölüm olduğunu unuttum). Bol bol ip atlamak ve barfikse asılmak ve zıplamak işe yarayabilir. (cr: ablam)

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Dostum yaşın daha 15. Ben 17 yaşımda tüm ailemi boy olarak geçmiştim. Kısa olduğunu düşünmen için bence biraz erken.

Ensy58

80+ Bronze
Dostum kemik yaşına baktır oradan uzayıp uzamayacağını öğrenebilirsin eline çekilen bir röntgenle bakıyorlar (hangi bölüm olduğunu unuttum). Bol bol ip atlamak ve barfikse asılmak ve zıplamak işe yarayabilir. (cr: ablam)
Hocam bunlar da geçici asılmak sadece omurgaların arasında boşluk oluşturuyor 3-4 saat sonra yerçekiminden geri aynı boyunuza dönüyosunuz

Hocam bunlar da geçici asılmak sadece omurgaların arasında boşluk oluşturuyor 3-4 saat sonra yerçekiminden geri aynı boyunuza dönüyosunuz
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen gerçegi yansitiyorsa giderim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soyledigin seyler gecici uzama

Top Bottom