Öneri Çok Kullanışlı Bir Site, SteamDB

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
3,122
Bu konuda özellikle Steam kullananlar için çok kullanışlı olacak bir siteden bahsedeceğim, SteamDB.

SteamDB, Steam üzerindeki oyunların fiyatlarını ve anlık oyuncu sayılarını görmek için kullanılabilen bir site. Peki ne işimize yarar?
Temelde tabi ki Steam'de oyunların anlık oyuncularını bilmek bize bir fayda sağlamaz, fiyatlarını öğrenmek ise zaten Steam üzerinden yapabileceğimiz bir şey. Ama henüz işin detaylarını anlatmaya başlamadım...

SteamDB üzerinden aradığınız bir oyunun tüm zamanlardaki fiyat geçmişini görebilir, bu sayede gelecek indirim döneminde oyunun fiyatının ne olacağını çıkartabilirsiniz. Buna göre de indirim yüksekse beklemeye ya da beklememeye karar verebilirsiniz. Ekstra olarak ise de oyunun Türkiye fiyatının Dünya çapında fiyat sıralamasını da görebilirsiniz.

Konuyu olabildiğince kısa tutmaya çalıştım. Umarım işinize yarar.

IMG_20201203_212453.jpg
IMG_20201203_212331.jpg

Son düzenleme:
Eywallah reis...

Eywallah reis...
Kendim oyun almadan önce genelde kullandığım bir siteydi zaten.

Bu sabah Mount & Blade Bannerlord'un indirmlerde fiyatının ne kadar olacağını soran birine rastlamıştım. Ondan sonra konu açmaya karar verdim...

Teşekkürler. güzel bilgi.

Güzel bilgilendirme.

Bu konuda özellikle Steam kullananlar için çok kullanışlı olacak bir siteden bahsedeceğim, SteamDB.

SteamDB, Steam üzerindeki oyunların fiyatlarını ve anlık oyuncu sayılarını görmek için kullanılabilen bir site. Peki ne işimize yarar?
Temelde tabi ki Steam'de oyunların anlık oyuncularını bilmek bize bir fayda sağlamaz, fiyatlarını öğrenmek ise zaten Steam üzerinden yapabileceğimiz bir şey. Ama henüz işin detaylarını anlatmaya başlamadım bile...

SteamDB üzerinden aradığınız bir oyunun tüm zamanlardaki fiyat geçmişini görebilir, bu sayede gelecek indirim döneminde oyunun fiyatının ne olacağını çıkartabilirsiniz. Buna göre de indirim yüksekse beklemeye ya da beklememeye karar verebilirsiniz. Eksta olarak ise de oyunun Türkiye fiyatının Dünya çapında fiyat sıralamasını da görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güzelmiş:)

Temelde tabi ki Steam'de oyunların anlık oyuncularını bilmek bize bir fayda sağlamaz, fiyatlarını öğrenmek ise zaten Steam üzerinden yapabileceğimiz bir şey. Ama henüz işin detaylarını anlatmaya başlamadım...

SteamDB üzerinden aradığınız bir oyunun tüm zamanlardaki fiyat geçmişini görebilir, bu sayede gelecek indirim döneminde oyunun fiyatının ne olacağını çıkartabilirsiniz. Buna göre de indirim yüksekse beklemeye ya da beklememeye karar verebilirsiniz. Ekstra olarak ise de oyunun Türkiye fiyatının Dünya çapında fiyat sıralamasını da görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Azerbaycanda neden cıs yaziyor ve dolar mi kullaniyo azerbaycan, Güney asyanin yazdigi yerde neden pakistan bayrağı var ?

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Prmy
Bu siteyi arıyordum ismini de söyledin eyw :p

Geri