Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
Kulakla sürekli kopma sorunu yaşadığımı söylemiştim. Hatta yazdığım yerlerin üzerini çizdim(silmedim ki okunabilsin). Benim sorunum telefondaymış. iPhone SE aldığımdan beri hiç bir şekilde kopma yaşamadım. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemediğim için konuyu yükseltip güncelliyorum.
En baştan belirtmek isterim ki bu kulaklığı almamanızı öneririm. Alırsanız sıkıntısız kullanma şansınız da varama yüksek ihtimalle kopma sorunu yaşayacaksınız.
Kulaklığı 18 Mart 2021 tarihinde Teknostore üzerinden aldım. Ürünü seri no ve karekoddan sorguladım orijinal.
Çok uzun uzun yazmayı düşünmüyorum. madde madde iyi ve kötü yönlerini yazıp, yaşadığım sorunu anlatacağım.
İyi yönleri;
-Ses kalitesi,
-Kutusunun kalitesi,
-Görüşme sırasında sesi karşı tarafa iyi iletmesi,
-Kutusunun şarj girişinin type-c olması,
-Kutunun kapağını açınca telefona bağlanıp, telefonda sağ kulaklık, sol kulaklık ve şarj kutusunun şarjlarını ayrı ayrı göstermesi.
-Kulak içi olmaması(kişisel görüş)
Kötü yönleri;
-Ses yüksekliği yetersiz, hatta düşük.
-Şarjı çok uzun süre gitmiyor,
-Kapağı açtığın zaman bağlanması uzun sürüyor,
-Kulaklığın gövdesinin çok kalın ve kaba olması,
-Kopma sorunları,
İlk aldığımda sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum.Ancak bir süre sonra aramalarda kopmaya başladı. Her telefon görüşmesinde illa ki kopuyor. Müzik dinlediğim zaman saatlerce dinleyebiliyorum. Anlamadığım kısım bu. Aslında müzik dinlerken bağlantı kopmuyor ama arama yaparken 2-3 dakika içerisinde kopuyor. Tekrar bağlayıp arama yapıyorum 2-3 dakika sonra yine kopuyor. Garantiye göndersem sorun yok diyecekler çünkü müzik dinlerken saatlerce kopmadan çalışıyor. Yeni bir tws arayışındayım. Aklımda Soundpeats TrueAir2 var. Bir aksilik olmazsa onu alacağım.
not: Aynı zamanda Haylou t15 mevcut. onda herhangi bir kopma sorunu yok.
not2: Bu yazı tamamen şahsi fikirler ve tecrübeler içermektedir. O öyle değil hede hödö diyecekseniz hiç yorulmayın.
not3: Bu kulaklığı birisine önerip, almasına sebep olduysam özür dilerim.
not4: Bu yaşadığım sorunun çözümünü bilen varsa beni aydınlatsın. Kulaklığı 15 parçaya ayırmamak için kendimi zor tutuyorum.
En baştan belirtmek isterim ki bu kulaklığı almamanızı öneririm. Alırsanız sıkıntısız kullanma şansınız da var
Kulaklığı 18 Mart 2021 tarihinde Teknostore üzerinden aldım. Ürünü seri no ve karekoddan sorguladım orijinal.
Çok uzun uzun yazmayı düşünmüyorum. madde madde iyi ve kötü yönlerini yazıp, yaşadığım sorunu anlatacağım.
İyi yönleri;
-Ses kalitesi,
-Kutusunun kalitesi,
-Görüşme sırasında sesi karşı tarafa iyi iletmesi,
-Kutusunun şarj girişinin type-c olması,
-Kutunun kapağını açınca telefona bağlanıp, telefonda sağ kulaklık, sol kulaklık ve şarj kutusunun şarjlarını ayrı ayrı göstermesi.
-Kulak içi olmaması(kişisel görüş)
Kötü yönleri;
-Ses yüksekliği yetersiz, hatta düşük.
-Şarjı çok uzun süre gitmiyor,
-Kapağı açtığın zaman bağlanması uzun sürüyor,
-Kulaklığın gövdesinin çok kalın ve kaba olması,
İlk aldığımda sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum.
not: Aynı zamanda Haylou t15 mevcut. onda herhangi bir kopma sorunu yok.
not2: Bu yazı tamamen şahsi fikirler ve tecrübeler içermektedir. O öyle değil hede hödö diyecekseniz hiç yorulmayın.
not3: Bu kulaklığı birisine önerip, almasına sebep olduysam özür dilerim.
not4: Bu yaşadığım sorunun çözümünü bilen varsa beni aydınlatsın. Kulaklığı 15 parçaya ayırmamak için kendimi zor tutuyorum.
Son düzenleme: