Neler Yeni

Çok oyunculu oyunlardan virüs bulaşır mı?

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
95.173.173.58

Baştan uyarayım. Oldukça arkadaş canlısı ve cana yakın oyuncularımız var fakat kural ihlallerine tahammülümüz yok. Olduğunda ya gag yersiniz ya da uyarı yersiniz. Server sadece iceworld. Takılmak isteyen herkes gelebilir.

Benim nickim Cevizz. Denk gelirseniz selam vermeniz yeterli :)) Ya da sorun adminlere denk gelirseniz (isimleri BL ~ ` ile başlıyor) sohbet muhabbet ederiz :)
Anladım Hocam Sağolun :D zaten chate girdiğimde Selamın Aleyküm Yazarım Sonrasında çok chatte takılmam Geldiğimde selam veririm :D

Eclipse

80+ Bronze
Yaşanma ihtimali yok değil. En son Dark Souls 3de online girince bilgisayardaki tüm verileri ulaşılabilir kılan bir açık bulmuşlardı. Genshin Impactte sadece başka birinin worldüne girdiği için hesabını çaldıranlar var. İnsanoğlu bir yolunu bulup türlü türlü işler çıkartabiliyor.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Yaşanma ihtimali yok değil. En son Dark Souls 3de online girince bilgisayardaki tüm verileri ulaşılabilir kılan bir açık bulmuşlardı. Genshin Impactte sadece başka birinin worldüne girdiği için hesabını çaldıranlar var. İnsanoğlu bir yolunu bulup türlü türlü işler çıkartabiliyor.
Peki en fazla ne yapabilirler?

LaketrooS

80+ Silver
hayır bulaşmaz

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Şifrelerin vs gider. Biri sızınca pcne ne çalıyorsa o. O premium sitelerde 5 liraya satılan hesaplar o şekilde toplanıyordu hep.
Peki bunlar ben bir şey yapmadan yapılabilecek şeylermi? (Linke tıklamadan, dosya indirmeden vb.) Ayrıca bu her oyun için geçerlimi?

Eclipse

80+ Bronze
Peki bunlar ben bir şey yapmadan yapılabilecek şeylermi? (Linke tıklamadan, dosya indirmeden vb.) Ayrıca bu her oyun için geçerlimi?
Kanka ben Dark Soulsda bir pvp yapayım dedim, girdim başka insanların dünyalarına. Akşamına reddite konu açıldı. Başka dünyalara girenin her şeyini dızlıyorlar diye. Ben bu olaydan bir zarar görmedim, gören de duymadım. Ama insanın aklına şüphe düşüyor. Sen sana böyle şeyler de var diye anlattım bu olayı. Rahat rahat oyna sen oyununu, hiçbir şey olmaz.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Kanka ben Dark Soulsda bir pvp yapayım dedim, girdim başka insanların dünyalarına. Akşamına reddite konu açıldı. Başka dünyalara girenin her şeyini dızlıyorlar diye. Ben bu olaydan bir zarar görmedim, gören de duymadım. Ama insanın aklına şüphe düşüyor. Sen sana böyle şeyler de var diye anlattım bu olayı. Rahat rahat oyna sen oyununu, hiçbir şey olmaz.
Hocam peki konu başı anlattığım olay virüs sebebi midir yoksa oyun hatası mıdır?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Oyun açığı.
Hocam son olarak bir kaç soru soracağım :

1 - Bunlar sadece oyun oynarken fark edilmeden yapılabilecek şeylermi?

2 - En kötü ne yapabilirler

3 - Bilgisayara dosya yükleme şansları varmı?

4 - Oyun kalitesi fark eder mi?, Platform fark eder mi??

5 - Bunları yapmaları çok mu basit?

Eclipse

80+ Bronze
Hocam son olarak bir kaç soru soracağım :

1 - Bunlar sadece oyun oynarken fark edilmeden yapılabilecek şeylermi?

2 - En kötü ne yapabilirler

3 - Bilgisayara dosya yükleme şansları varmı?

4 - Oyun kalitesi fark eder mi?, Platform fark eder mi??

5 - Bunları yapmaları çok mu basit?

1- Sadece oyun oynarken kısmını anlamadım. Ama bir sunucudaki açıktan bilgilerin sızarsa evet fark etmezsin.
2- Sanırım en kötü banka bilgilerini alırlar ve harcama yaparlar.
3- Düşük ihtimaller dahilinde olsa da evet var.
4- İnternet aynı internet. Açığı kullanan kişinin aklı ve yetenekleri fark eder.
5- Hayır.

Benim örneğini de verdiğim iki oyun bulunuyor. Biri hakkında haber, diğeri hakkında da video bırakıyorum.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
1- Sadece oyun oynarken kısmını anlamadım. Ama bir sunucudaki açıktan bilgilerin sızarsa evet fark etmezsin.
2- Sanırım en kötü banka bilgilerini alırlar ve harcama yaparlar.
3- Düşük ihtimaller dahilinde olsa da evet var.
4- İnternet aynı internet. Açığı kullanan kişinin aklı ve yetenekleri fark eder.
5- Hayır.

Benim örneğini de verdiğim iki oyun bulunuyor. Biri hakkında haber, diğeri hakkında da video bırakıyorum.

Sadece oyun oynarken yani oyuna girip oyunu oynayıp çıkmak. Hiç bir şeyi ellememek.

Farway

80+ Silver
Oyunlardan değil ama crackli ya da oyun içine gömülmüş virüslerden olabilir. Oyunu nereden indirdiğinize dikkat edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,733
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom