Neler Yeni

Çok oyunculu oyunlardan virüs bulaşır mı?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
1- Sadece oyun oynarken kısmını anlamadım. Ama bir sunucudaki açıktan bilgilerin sızarsa evet fark etmezsin.
2- Sanırım en kötü banka bilgilerini alırlar ve harcama yaparlar.
3- Düşük ihtimaller dahilinde olsa da evet var.
4- İnternet aynı internet. Açığı kullanan kişinin aklı ve yetenekleri fark eder.
5- Hayır.

Benim örneğini de verdiğim iki oyun bulunuyor. Biri hakkında haber, diğeri hakkında da video bırakıyorum.

Sadece oyun oynarken yani oyuna girip oyunu oynamak. Oyuncunun gönderdiği şeyleri ellememekten bahsediyorum. Birde hocam bu çok sık rastlanan bir şey mi?
Oyunlardan değil ama crackli ya da oyun içine gömülmüş virüslerden olabilir. Oyunu nereden indirdiğinize dikkat edin.
Steam.

Farway

80+ Silver
Sadece oyun oynarken yani oyuna girip oyunu oynamak. Oyuncunun gönderdiği şeyleri ellememekten bahsediyorum. Birde hocam bu çok sık rastlanan bir şey mi?

Steam.
Steamden bir şey olmaz,olması için oyun sahiplerinin oyunu çaldırması,steamin bundan haberdar olmaması ve adamların oyuna güncelleme yayınlaması lazım. Ya da oyun sahiplerinin kasıtlı birşeyler yapması.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
1- Sadece oyun oynarken kısmını anlamadım. Ama bir sunucudaki açıktan bilgilerin sızarsa evet fark etmezsin.
2- Sanırım en kötü banka bilgilerini alırlar ve harcama yaparlar.
3- Düşük ihtimaller dahilinde olsa da evet var.
4- İnternet aynı internet. Açığı kullanan kişinin aklı ve yetenekleri fark eder.
5- Hayır.

Benim örneğini de verdiğim iki oyun bulunuyor. Biri hakkında haber, diğeri hakkında da video bırakıyorum.

Hocam birde son olarak minecraft oynamayı çok seven ama bilgisayarı virüs dolu 1 arkadaşım var. Aternos’dan kendi sunucumuzu açıp girsek ondaki virüsler bana gelebilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,736
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom