en son 150 TL'ye sağlam bi topu 2016 da almıştım sanırsamMerhabalar, en fazla 150 TL'lik çok sağlam beni bayağı bir götürecek futbol topu istiyorum. Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim (Link atmanız daha iyi olur.)
Teşekkürler.
Bütçe : 150 TL
Letgo da gerçek maç topları bile var o fiyata bi araştır hocamMerhabalar, en fazla 150 TL'lik çok sağlam beni bayağı bir götürecek futbol topu istiyorum. Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim (Link atmanız daha iyi olur.)
Teşekkürler.
Merhabalar, en fazla 150 TL'lik çok sağlam beni bayağı bir götürecek futbol topu istiyorum. Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim (Link atmanız daha iyi olur.)
Teşekkürler.
ÖnerememTeşekkürler. Peki Sıfır önerebilir misin?
Sağlam mıdır hocam ne kadar götürür beni Haftada 2 gün Ayak tenisi vb. ?![]()
Orijinal Futbol Topu Fiyatları ve Modelleri ⚽ | Decathlon
Futbol tutkunları için üretilen en kaliteli futbol topu modelleri Decathlon'da! Hemen tıklayın ve orijinal futbol topları arasından dilediğinizi satın alın.www.decathlon.com.tr
Aradığınız bütçenize uygun topları burada bulabilirsiniz
Sağlam mıdır hocam ne kadar götürür beni Haftada 2 gün Ayak tenisi vb. ?
Bu bütçe aralığında önerebileceğim pek bir şey yok sağlamlık konusunda sıkıntı yaşamazsın denedim bir mağaza var orijinal ürünleri düşük fiyatlara satıyorlar 120 TL'lik ürünü 35 TL aldık gayet sağlam içten dikişli
Hangi mağaza? Decathlondan başka önermez misin?Bu bütçe aralığında önerebileceğim pek bir şey yok sağlamlık konusunda sıkıntı yaşamazsın denedim bir mağaza var orijinal ürünleri düşük fiyatlara satıyorlar 120 TL'lik ürünü 35 TL aldık gayet sağlam içten dikişli
Hangi mağaza? Decathlondan başka önermez misin?
Merhabalar, en fazla 150 TL'lik çok sağlam beni bayağı bir götürecek futbol topu istiyorum. Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim (Link atmanız daha iyi olur.)
Teşekkürler.