Mehmet Karahanlı
80+ Bronze
Daha dayanıklıdırDikişsiz daha mı iyi?
Daha dayanıklıdırDikişsiz daha mı iyi?
Bu fiyata en iyisi mi? kafam güzel oldu ne alcam beeenMolten alabilirsiniz.
Molten Futbol Topu F5v1701 Dikişli 5 No Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Molten Futbol Topu F5v1701 Dikişli 5 No yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Molten F3V1701 Dikişli 3 No Futbol Topu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Molten F3V1701 Dikişli 3 No Futbol Topu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Var bir sürü trendyolda ve hepsi buradadaEvet adidas vs daha sağlam her şey bütçeye bağlı.
Dikişli?Daha dayanıklıdır
son linketki 3 no kesinlikle alınmaz çok küçük gelir molten bence dikişli toplarda değilde yapıştırma toplarda çok çok başarılıBu fiyata en iyisi mi? kafam güzel oldu ne alcam beeen
Olumsuz yazanlar ağırlıktan ve havası indiğinden bahsetmiş.Topun yorumları hakkında???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Topun yorumları hakkında?
Dikişlerinden sökülme durumu varBu fiyata en iyisi mi? kafam güzel oldu ne alcam beeen
Var bir sürü trendyolda ve hepsi buradada
Dikişli?
Teşekkürler peki f550 daha mı iyidir?Olumsuz yazanlar ağırlıktan ve havası indiğinden bahsetmiş.
Ağırlık yorumunu es geç,azcık zahmette bulunup gramına ve numarasına baksaymış keşke.
Dayanıklık olarak bence fiyatına göre gayet iyi,daha önce zemin fark etmeksizin kullandım ve bu durumlara hiç rastlamadım.
Mağaza'da kendin deneyip alman iyi olur,pişman da olmazsın.
O modeli kullanmadım açıkçası,dediğim gibi etrafınızda Decathlon mağazası varsa deneyimleyip almanız daha iyidir.Teşekkürler peki f550 daha mı iyidir?
İlk*
dikişi dışarıda olursa 8 9 maçtan sonra dikişler yıpranmaya başlarDikişsiz daha mı iyi?