Neler Yeni

Çok Sevdiğiniz AKP' nin Halkı Sömürmesi

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Dostum bunu zamanında yaptılar.
Tamam AKP yapıyor ama CHP sütten çıkma ak kaşık ta değil.
chp savunmuyoruzki burda biz .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Silivri is coming

Silivri is running

Silivri has pinned you into prison wall

You left the chat..
ddostup apk dan bahsediyordum ben oyun indirecemde bide arabaya teyip alacam müzik için .d

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Her neyse zamanında her parti bunu yaptı ben de niye öyle verdim anlamadım dostum burada bunu yapamazsın .
Sadece AKP'Yİ suçlayamayız bu artık haksızlık olur.
Hepsi yaptı bunu zamanında kim yönetime gelse . Bu ülkeyi Atatürk hariç kimse namusuyla yönetmedi veya yönetemedi ve hep böyle olaylar oldu sık sık.
İkincisi Oy kullanıyoruz ve AKP alıyor eğer sen onu istemiyorsan insanların fikirlerini umursamıyorsun demektir.
Eğer sen onların fikrini değiştirmeye çalışırsan bunun adı özgür iradeye ve demokrasiye darbedir. Ama artık oylara güvenmiyorum her iki taraf ta oylarla oynuyor bunu biliyoruz.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Her neyse zamanında her parti bunu yaptı ben de niye öyle verdim anlamadım dostum burada bunu yapamazsın .
Sadece AKP'Yİ suçlayamayız bu artık haksızlık olur.
Hepsi yaptı bunu zamanında kim yönetime gelse . Bu ülkeyi Atatürk hariç kimse namusuyla yönetmedi veya yönetemedi ve hep böyle olaylar oldu sık sık.
İkincisi Oy kullanıyoruz ve AKP alıyor eğer sen onu istemiyorsan insanların fikirlerini umursamıyorsun demektir.
Eğer sen onların fikrini değiştirmeye çalışırsan bunun adı özgür iradeye ve demokrasiye darbedir. Ama artık oylara güvenmiyorum her iki taraf ta oylarla oynuyor bunu biliyoruz.
Aga birkaç cahilin cezasını diyelim %40 oy verenin cezasını %60 insanlık neden çeksinki. Atatürk zamanında Cumhuriyet savcılığını kurmuş her kim olursa yargılama hakkı vermiş cumhuriyet savcıları bile kendi adamları artık ülkeyi başkanlık değilde mafya sistemiyle yönetiyorlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aga birkaç cahilin cezasını diyelim %40 oy verenin cezasını %60 insanlık neden çeksinki. Atatürk zamanında Cumhuriyet savcılığını kurmuş her kim olursa yargılama hakkı vermiş cumhuriyet savcıları bile kendi adamları artık ülkeyi başkanlık değilde mafya sistemiyle yönetiyorlar.
Kardeşim sen halen diyorsun ki karşısı yönetir yönetemediler ya yönetemediler.
Gördük zamanında. Sen o insanlara karışamazsın. %1 olsa bile saygı göstermek zorundasın . Demokrasiyi yok sayalım o zaman hatta o insanları asalım yakalım ceza verelim hatta oyların farkı %40 olmadan o seçim olmasın değil mi dostum.
Çoğunluk ne isterse o olur bunu kafanızın bir yerine yerleştirin . ben nasıl sen niye onlara veriyorsun demiyorsam ve yakıyorsun demiyorsam senin de demeye hakkın yok. Bunu diyor isen demokrasiyi yok sayıyorsunuz. Zamanında birsürü dini yasaklarından çeken insanlar AKP'ye veriyorlar .
Siz insanlar nasıl verdi zannettiniz. şuan her şey iyi olsa AKP iyi dersiniz. Siz halen anlayamadınız . AKP neden başta çünkü zamanındaki başarısız yönetimler. Ekonomi zamanında çok mu iyidi? hayır değildi . Artık yeter. İyi tarafından bakın artık darbeler yok ve bir istikrar oldu çok az da olsa. Eskiden darbe üstü darbe gelirdi . Kısacana o insanlara cahil demeye hakkınız yok aksine şuan asıl siz cahilsiniz . Demokrasiyi kabul etmiyorsanız sizin cahilliğiniz.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Aga anlayın artık bir parti 2. dönem ya da 3. dönemine girdiğinde yolsuzluk, rüşvet, adam kayırma gibi her şeyi yapıyor baştakilerin değişmesi gerek ve sizin boş oy atmanız akpye oy atmanızla eş değer şekilde bir partinin görüşü sizin görüşünüzle %100 şekilde örtüşmek zorunda değil ama değişim her zaman şart denemeden kimseyi bilemeyiz

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Silivri soğuktur Kaynak hava durumu

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Her zaman aynı cevap, siz hiç CHP savunmazsınız zaten 😂 😂

Aga anlayın artık bir parti 2. dönem ya da 3. dönemine girdiğinde yolsuzluk, rüşvet, adam kayırma gibi her şeyi yapıyor baştakilerin değişmesi gerek ve sizin boş oy atmanız akpye oy atmanızla eş değer şekilde bir partinin görüşü sizin görüşünüzle %100 şekilde örtüşmek zorunda değil ama değişim her zaman şart denemeden kimseyi bilemeyiz
CHP tek parti döneminden beri tek seçim kazanamamasına rağmen yolsuzluğa karışıyor. Kazansalar ne olacak kim bilir 😁

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Her zaman aynı cevap, siz hiç CHP savunmazsınız zaten 😂 😂

CHP tek parti döneminden beri tek seçim kazanamamasına rağmen yolsuzluğa karışıyor. Kazansalar ne olacak kim bilir 😁
E peki kazanmamis da başta kiler neden erken seçime gitmeye korkuyor biliyorlar kim olursa olsun kaybedeceklerini erken seçime gitmiyorlar.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
E peki kazanmamis da başta kiler neden erken seçime gitmeye korkuyor biliyorlar kim olursa olsun kaybedeceklerini erken seçime gitmiyorlar.
Pandemi var, tüm dünya ekonomik kriz içerisinde. Böylesine bir dönemde erken seçime gitmek, aptallıktır. Ülkeyi ekonomik olarak iyice yıpratır.

Ve, bu halkın %50'den fazlası Erdoğan'ı başkan olarak seçti. 2023'e kadar, bizi sen yönet dediler. Halkın iradesine saygı duyuyor. Neden erken seçime gitsin?

Kazanacağımızdan eminiz diyorsunuz ama daha adayınız belli değil. Anayasa çalışmanız var, ne olduğunu açıklayamıyorsunuz. Kazanırsak, yenilenmiş parlamenter sistem getireceğiz, diye vaatlerde bulunuyorsunuz fakat yeni sistemin ne olduğuna dâir hiçbir açıklamada bulunmuyorsunuz. Siz daha seçime hazır değilsiniz ki? Hangi kafayla erken seçimi istiyorsunuz? Önce, vaatlerinizi iletin millete. "CHP'ye oy veren her aileye 1 traktör hediye." şeklinde içi boş vaatler olmasın lütfen.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Pandemi var, tüm dünya ekonomik kriz içerisinde. Böylesine bir dönemde erken seçime gitmek, aptallıktır. Ülkeyi ekonomik olarak iyice yıpratır.

Ve, bu halkın %50'den fazlası Erdoğan'ı başkan olarak seçti. 2023'e kadar, bizi sen yönet dediler. Halkın iradesine saygı duyuyor. Neden erken seçime gitsin?

Kazanacağımızdan eminiz diyorsunuz ama daha adayınız belli değil. Anayasa çalışmanız var, ne olduğunu açıklayamıyorsunuz. Kazanırsak, yenilenmiş parlamenter sistem getireceğiz, diye vaatlerde bulunuyorsunuz fakat yeni sistemin ne olduğuna dâir hiçbir açıklamada bulunmuyorsunuz. Siz daha seçime hazır değilsiniz ki? Hangi kafayla erken seçimi istiyorsunuz? Önce, vaatlerinizi iletin millete. "CHP'ye oy veren her aileye 1 traktör hediye." şeklinde içi boş vaatler olmasın lütfen.
Chp savunan yok burda anla artık ülke 2 adet partiden ibaret değil. Pandemi dolayısıyla ekonomik kriz varmış güldürme beni tüm akp yandaşları götürüyor zaten parayı. Yapılan işlerin faturaları ortada yok zaten 2023 de de kaybetseler bile bişi olmaz onlara cepler dolmaya başladı çoktan. Bu kafayla gidersen daha çok sürünüz bu şekilde

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Chp savunan yok burda anla artık ülke 2 adet partiden ibaret değil. Pandemi dolayısıyla ekonomik kriz varmış güldürme beni tüm akp yandaşları götürüyor zaten parayı. Yapılan işlerin faturaları ortada yok zaten 2023 de de kaybetseler bile bişi olmaz onlara cepler dolmaya başladı çoktan. Bu kafayla gidersen daha çok sürünüz bu şekilde
He he, CHP savunmuyorsunuz siz. Ama CHP'nin göstereceği çatı adayına oy vereceksiniz. Cebe inen paraları konuşacaksanız, İş Bankasından para alan Kılıçdaroğlu'na bakın. Hiçbir iş yapmamasına rağmen, bakanlardan fazla maaşı var adamın.

Excator23cm

80+ Gold
Belediyelerin performans kitapları olur kaynağım nonların çıkardığı resmi kaynaklardır.

Sayın başkan Ulaşımı sorun olmaktan çıkaracağını vaad etmişti;
2018'de ulaşıma ayrılan bütçe %17 iken 2021 yılında %9 olması planlanıyor.

Kitapda 2.9km metro hattı yapıldır diyor.Başkanın seçim vaatlerindeki metro hattına ulaşacağı yıl 2150 oluyor.

Meclis sununda 11.9km metro hattı yapacağım derken kitapta 2.9km yazıyor hatta İbb meclisindeki diğer tarafa gönderilen taslakta 17.6km yazıyordu.Sunumda ise 11.9km'ye düştü.

11.9km metro hattı yapmak için 5milyar bütçeye ihtiyaç vardır fakat ne kadar bütçe ayrılıyor? 2 milyar.

Gelelim otopark konusuna; Başkan seçim vaatlerinde her yıl 20.000 5 yılda da toplam 100.000 kapasiteli otopark yapacağım dedi.Tv programlarında otopark meselesini sorun olmaktan çıkaracağım dedi.
Fakat resmi kitapta ise 2021 yılında 2500 kapasiteli otopark yapacağım diyor.Vaat ise 20.000 idi.Bahane ise pandemi.
Eğer her yıl 2500 kapasite otopark yaparsa 100.000 kapasiteye 2040 yılında ulaşacak.

Diğer vaade gelelim 15 tane yaşam vaddisi yapacağım diyor;
Kiyapta ise 1 yaşam vadisi bile geçmiyor sadece 3 tane var onlarda daha öncedden yapılan vadiler.

Gelelim sosyal yardım meelesine öenmli yerlerden;

Akp döneminde sosyal yarımlara ayrılan bütçe %3'e kadar serbest.Sonra Başkan %3'ü çok az buldu ve %15'e çıkaralım dedi,Mecliste onaylandı ve %15e çıktı fakat sayın Başkan yalan söyleeyip "Engellediler" twit attı tepki gelince kaldırdı.

RESMİ KAYNAKLARDA İSE BU BÜTÇEYİ %2'YE DÜŞÜRDÜLER.
Sözde sosyal bir devlet amacı güdüyorlardı.

2019'da yatırım bütçesi %47 iken 2021'de %32'ye düşürüldü. Yatırımlar belediyeler için çok çok önemlidirler.

Seçim vaatlerinde İstanbul nimet nşmet diyen Başkanın diğer vaadi ise bütçeyi %50 arttırmaktı lakin İstanbulun ana damarları olan yatırım bütçesini %15 düşürdü.

Ve söyle bir sözü var Vakıflara aktarılan parayı kesip bütçeye aktaracağım ee? ama bütçede düşüş var?garip.
Bütçe küçüldü yatırım küçüldü ee nerde bu artan paralar?

2019 yılındaki özkaynak oranı %24 iken 2021 yılında %19a düşmüş.

Reklam giderleri %104 artmış. Reklamlaaarr.

İşçi giderleri%9 azaltılıyor yani işçi çıkarmak anlamına geliyor.

Ekrem reizzzzzzzzz-i cumhur

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
He he, CHP savunmuyorsunuz siz. Ama CHP'nin göstereceği çatı adayına oy vereceksiniz. Cebe inen paraları konuşacaksanız, İş Bankasından para alan Kılıçdaroğlu'na bakın. Hiçbir iş yapmamasına rağmen, bakanlardan fazla maaşı var adamın.
Aga gece gece olay çıkarmaya yermi arıyorsun kafanmı iyi okuman mı yok sana burada chp yi konuşmuyoruz savunmuyoruz diyorum hayla bisiyler iddia ediyorsun.

Top Bottom