Bu tarz durumlarda ne kadar kaliteli bir güç kaynağına sahip olursanız olun şansa kalan bir şey.
Her gün aynı sonuçları yaşıyorsanız UPS almanızda fayda var.
Hocam çok pahalı UPS'lerÇok sık gidiyorsa zarar verme ihtimali var ben işimi şansa bırakmazdım. Akım koruyucu prizin elektrik gitmesinde çok bir önemi yok. UPS alma imkanınız varsa daha iyi olur.
Valla haklısınız ona bir şey diyemiyorum ama çok sık gidiyorsa önerebileceğim çözüm bu. Siz yine de dikkatli olun.Hocam çok pahalı UPS'lerbenim daha monitörüm bile yok doğru düzgün.
İkinci ele girebilirsiniz ya da ilk kesintiden sonra sistemi kapatıp geldikten sonra gitmeyeceğine emin olunca açabilirsinizHocam çok pahalı UPS'lerbenim daha monitörüm bile yok doğru düzgün.
evet zararı olur. bir anda güç kesilmesi kısa devreye fln neden oluyordu galiba tam bilmiyorum ama %99 zararı var. şimdi çıkıp "ya bi sg bewn yawiyowum hiçbiwi owmuyor yawnış biwgi repwort lütfwen" diyen beyninde hücreleri ergenlik ile g"tne kaçmış düz düşünen cahil gerizaklı embesil orman ayıları çıkmadan bunun zarar olduğğunu ve gözle görülmesede ileride pc de gözle görülür bir zarar vereceğini söylemeden edemicem.
Valla haklısınız ona bir şey diyemiyorum ama çok sık gidiyorsa önerebileceğim çözüm bu. Siz yine de dikkatli olun.
Size mesaj yazarken yine gitti aniden, mobile geçtim şu anİkinci ele girebilirsiniz ya da ilk kesintiden sonra sistemi kapatıp geldikten sonra gitmeyeceğine emin olunca açabilirsiniz
Elektrik gittikten sonra fişi prizden çek. Gelince tekrar takarsın. İlk geldiğinde yüksek voltaj gelme ihtimaline karşı korumuş olursun en azından.Size mesaj yazarken yine gitti aniden, mobile geçtim şu an![]()
bilgisayarın çok iyi değilse s.et UPS almaya değecek bilgisayarın varsa alSize mesaj yazarken yine gitti aniden, mobile geçtim şu an
abi nediyonevet zararı olur. bir anda güç kesilmesi kısa devreye fln neden oluyordu galiba tam bilmiyorum ama %99 zararı var. şimdi çıkıp "ya bi sg bewn yawiyowum hiçbiwi owmuyor yawnış biwgi repwort lütfwen" diyen beyninde hücreleri ergenlik ile g"tne kaçmış düz düşünen cahil gerizaklı embesil orman ayıları çıkmadan bunun zarar olduğğunu ve gözle görülmesede ileride pc de gözle görülür bir zarar vereceğini söylemeden edemicem.