Neler Yeni

Çok sık elektrik gitmesi bilgisayara zarar verir mi?

Green MAN

80+ Bronze
Akım koruyucu priz kullanıyorum ancak çok sık elektrik gidiyor. Bunun bilgisayara bir zararı olur mu? Akım koruyucu priz işe yarar mı? (Dünden beridir 6-7 defa gitti ve şu an sorun gözükmüyor.)

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Bende sadece bu gün 14 defa gitti geldi. Monitör - PC - Vantilatör bağlı prize. Bende çok merak ediyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
sanmıyorum bir şey olmaz

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Bu tarz durumlarda ne kadar kaliteli bir güç kaynağına sahip olursanız olun şansa kalan bir şey.
Her gün aynı sonuçları yaşıyorsanız UPS almanızda fayda var.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok sık gidiyorsa zarar verme ihtimali var ben işimi şansa bırakmazdım. Akım koruyucu prizin elektrik gitmesinde çok bir önemi yok. UPS alma imkanınız varsa daha iyi olur.

Green MAN

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz durumlarda ne kadar kaliteli bir güç kaynağına sahip olursanız olun şansa kalan bir şey.
Her gün aynı sonuçları yaşıyorsanız UPS almanızda fayda var.

Çok sık gidiyorsa zarar verme ihtimali var ben işimi şansa bırakmazdım. Akım koruyucu prizin elektrik gitmesinde çok bir önemi yok. UPS alma imkanınız varsa daha iyi olur.
Hocam çok pahalı UPS'ler :( benim daha monitörüm bile yok doğru düzgün.

LaketrooS

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
evet zararı olur. bir anda güç kesilmesi kısa devreye fln neden oluyordu galiba tam bilmiyorum ama %99 zararı var. şimdi çıkıp "ya bi sg bewn yawiyowum hiçbiwi owmuyor yawnış biwgi repwort lütfwen" diyen beyninde hücreleri ergenlik ile g"tne kaçmış düz düşünen cahil gerizaklı embesil orman ayıları çıkmadan bunun zarar olduğğunu ve gözle görülmesede ileride pc de gözle görülür bir zarar vereceğini söylemeden edemicem.

Green MAN

80+ Bronze
evet zararı olur. bir anda güç kesilmesi kısa devreye fln neden oluyordu galiba tam bilmiyorum ama %99 zararı var. şimdi çıkıp "ya bi sg bewn yawiyowum hiçbiwi owmuyor yawnış biwgi repwort lütfwen" diyen beyninde hücreleri ergenlik ile g"tne kaçmış düz düşünen cahil gerizaklı embesil orman ayıları çıkmadan bunun zarar olduğğunu ve gözle görülmesede ileride pc de gözle görülür bir zarar vereceğini söylemeden edemicem.

Valla haklısınız ona bir şey diyemiyorum ama çok sık gidiyorsa önerebileceğim çözüm bu. Siz yine de dikkatli olun.

İkinci ele girebilirsiniz ya da ilk kesintiden sonra sistemi kapatıp geldikten sonra gitmeyeceğine emin olunca açabilirsiniz
Size mesaj yazarken yine gitti aniden, mobile geçtim şu an :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
abi nediyon

Top Bottom