egefitnessafk
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
KonusuzHocam eğer konulu izliyorsanız azaltın.
KonusuzHocam eğer konulu izliyorsanız azaltın.
Valla seninki biraz değişikmiş. Bir doktora falan görün. Sürekli bir şeylere bakıyorsan veya düşünüyorsan onu da bırak.Yok hocam müslanmındam zaten gusül takıntım var ondan dolayı rahatsız oluyorum sürekli duşa girmem gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zamanında onuda denedim tek fark rüya görmedim ama genede boşaldım
Varmı başka öneri
Hocam Martini Henry tüfeği mi bu tutukluluk yapıyor ya . Valla ben çok nadir yaşıyorum sen o kadar çekmişsin ki rüyanda bile çekiyosun huahaahhahYok normalde çok sık olmuyorda arada bir tutukluk yapıyor böyle bir keresinde yaklaşık 1 hafta rüyalandım üst üste
Abdest konusunda gusül alma imaknin yoksa normal abdest alarak namaz kilabiliyorsun diye biliyorumValla bende bilmiyorum ne yapcam
Pompala geçDaha fazlamı çekiyim yani
O yaşlarda aynısını bende yaşıyordum.Sonra onu kontrol etmeyi öğrendim tam bosalicakken uyanıyordum ve engelliyordum bu kadim bilgilerle donatilman lazim dostumselam beyler 4-5 gündür üst üste rüyalanıyorum kafa yiyecem artık sürekli duşa girmem gerekiyor zaten köydeyim duş imkanı çok iyi değil. Rüyalanmıyayım diye 2 gün önce çekmiştim ama gene fayda yok yardım lazım acil birde yola çıkıcam uzun yola yoldayken olursa iyice deliririm.
Yaş 16