Neler Yeni

Çok sinirli biriyim sinirlendiğimde nasıl sakinleşebilirim

Impe

80+ Silver
Cidden çok asabiyim ve istediğim bir şey olmuyunca herkese bagirasim dovesim geliyor sinirlendiğimde nasil sakinlesebilirim şu sayma taktiği dalan işlemiyor dusunmemeye çalışıyorum ama surekli aklıma geliyor beni sinirlendiren şey sonrada sinirden kendimi yumrukluyorum nasil sakinleşebilirim?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Cidden çok asabiyim ve istediğim bir şey olmuyunca herkese bagirasim dovesim geliyor sinirlendiğimde nasil sakinlesebilirim şu sayma taktiği dalan işlemiyor dusunmemeye çalışıyorum ama surekli aklıma geliyor beni sinirlendiren şey sonrada sinirden kendimi yumrukluyorum nasil sakinleşebilirim?
Sakinleştirici alarak (!)
Kendini çikolata ile ödüllendirebilirsin
rahatlatıcı şeyler yap
kendini bişeyle oyala
ve rahatla
benim tiroidler tavan (tahlil yaptırdığımda baya fazla çıktı)

Impe

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sakinleştirici alarak (!)
Kendini çikolata ile ödüllendirebilirsin
rahatlatıcı şeyler yap
kendini bişeyle oyala
ve rahatla
benim tiroidler tavan (tahlil yaptırdığımda baya fazla çıktı)
Çikolata evde yok ve hobi olarakda bir tek pc var oda abimde oluyor rahatlamaya çalışincada aklima geliyor beni sinirlendiren seyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

fitness yap
namaz kil
önerek filimler izle veya youtube ibretlik alemlik olaylar.
Namaz olabilir fitness yapamam genelde sinirlenince ruhsal olarak yorgun olduğumdan fitnes yapmak bana vakit kaybı gibi gelir

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynı sorun bende de vardı bir dönem. Sosyalleş geçiyor::D

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çikolata evde yok ve hobi olarakda bir tek PC var oda abimde oluyor rahatlamaya çalışincada aklima geliyor beni sinirlendiren seyler

Namaz olabilir fitness yapamam genelde sinirlenince ruhsal olarak yorgun olduğumdan fitnes yapmak bana vakit kaybı gibi gelir
fitness yaparsan, bedelini kontroll edersin.
namazda ruhunu acar :)

106410

80+ Silver
Herkesten farkli bir tavsiye olarak sana sunu onerebilirim, LoL adli oyuna basla. Emin ol bir zamandan sonra takmayacaksin bile cunku insanlarin cogu ***** sinirlenmeye degmeyecek kisiler. Her sinirlendiginde buna degmeyecegini aklina getir sinirlenmezsin en azindan ben boyle yapiyorum.

Impe

80+ Silver
Ac sevdiğin bi şarkıyi dinle
Olabilir bak sevdim bu fikride

Herkesten farkli bir tavsiye olarak sana sunu onerebilirim, LoL adli oyuna basla. Emin ol bir zamandan sonra takmayacaksin bile cunku insanlarin cogu ***** sinirlenmeye degmeyecek kisiler. Her sinirlendiginde buna degmeyecegini aklina getir sinirlenmezsin en azindan ben boyle yapiyorum.
Zaten ilk sinirlenme sebebim loldu 😅

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Sakinleşemiyorsun aynısı bende de var . Mesela ben nadir sinirlenirim bir şeye ama sinirlenince de zarar verme (insana değil )noktasına gelirim.
Halen çözümünü bulamadım .

Top Bottom