Duvarı yumruklamayı denedim olmuyor bende bacaģimı yumrukluyorim pc abimse oluyor ama ona yeni pc alinacak banada yani oyun oynarim 7ay sonra sarki dinlocem zaten onuda biri onermiştiDuvarı yumrukla şarkı dinle oyun oyna video izle
vay dostum adam zaten bunu bilmiyor.her şey geçici. neden her şeyi ciddiye alıyorsunuz ki. bi depremlik bi virüslük yaşamlarımız var. iyi değerlendirmek lazım
Biraz daha yaşın ilerleyince daha olgun düşünmeye başlayınca sorunun düzelecek he düzelmedimi
Knk bunu bende biliyorun hakkaten namazimi kiliyorum en azindan cumayi oruç tutiyorum iyilik yapıyorum yalan soylemiyorum yoksa bunu bende biliyorumher şey geçici. neden her şeyi ciddiye alıyorsunuz ki. bi depremlik bi virüslük yaşamlarımız var. iyi değerlendirmek lazım
Namaz kılfitness yap
namaz kil
önerek filimler izle veya youtube ibretlik alemlik olaylar.
Sinirlendiğinde kafanı soğuk suyun altına sok veya müslümansan sinirlendiğinde soğuk suyla abdest al.Cidden çok asabiyim ve istediğim bir şey olmuyunca herkese bagirasim dovesim geliyor sinirlendiğimde nasil sakinlesebilirim şu sayma taktiği dalan işlemiyor dusunmemeye çalışıyorum ama surekli aklıma geliyor beni sinirlendiren şey sonrada sinirden kendimi yumrukluyorum nasil sakinleşebilirim?
fitness yap
namaz kil
önerek filimler izle veya youtube ibretlik alemlik olaylar.
Sinirlendiğinde kafanı soğuk suyun altına sok veya müslümansan sinirlendiğinde soğuk suyla abdest al.