Levi Ackerman
80+ Bronze
Dahası
Psikoloğa git bence belki başka bir sorunuzuz vardır.
İmkanim olsa giderim ama ailemle yaşiyorum ve gitmek istersem onlar el atar ben onlarin el atmasinı istemiyorum onlar genelde ne abartıyorsun diye baģırırPsikoloğa git bence belki başka bir sorunuzuz vardır.
MantıklıBunu hayal et elindeymiş düşürücekmişsin gibiAlıntıyı görüntüle
her şey geçici. neden her şeyi ciddiye alıyorsunuz ki. bi depremlik bi virüslük yaşamlarımız var. iyi değerlendirmek lazımCidden çok asabiyim ve istediğim bir şey olmuyunca herkese bagirasim dovesim geliyor sinirlendiğimde nasil sakinlesebilirim şu sayma taktiği dalan işlemiyor dusunmemeye çalışıyorum ama surekli aklıma geliyor beni sinirlendiren şey sonrada sinirden kendimi yumrukluyorum nasil sakinleşebilirim?
o kadar değil çok stres oluyorumAma benimki bir fazla her seyi kırasim dovesim geliyor gogusum sıkısıyor
Yanlış anlama kaç yaşındasın acaba?Cidden çok asabiyim ve istediğim bir şey olmuyunca herkese bagirasim dovesim geliyor sinirlendiğimde nasil sakinlesebilirim şu sayma taktiği dalan işlemiyor dusunmemeye çalışıyorum ama surekli aklıma geliyor beni sinirlendiren şey sonrada sinirden kendimi yumrukluyorum nasil sakinleşebilirim?