Neler Yeni

Çok sinirli biriyim sinirlendiğimde nasıl sakinleşebilirim

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Boks torbası al ve sinirlendiğinde onu yumruklamaya başla.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Duvarı yumrukla şarkı dinle oyun oyna video izle
Duvarı yumruklamayı denedim olmuyor bende bacaģimı yumrukluyorim pc abimse oluyor ama ona yeni pc alinacak banada yani oyun oynarim 7ay sonra sarki dinlocem zaten onuda biri onermişti

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Biraz daha yaşın ilerleyince daha olgun düşünmeye başlayınca sorunun düzelecek he düzelmedimi
o zaman insanlarla daha soğuk kanlı iletişim kurman gerekiyor ayrıca sorunu kafaya takmaman lazım en önemlisi bu soruna değil çözüme odaklan ve seni strese,sinire iten şeylerden uzaklaşmaya bak rahat olmaya çalış seni istemeden hiçbirşey sinirlendiremez bunu da unutma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
her şey geçici. neden her şeyi ciddiye alıyorsunuz ki. bi depremlik bi virüslük yaşamlarımız var. iyi değerlendirmek lazım
Knk bunu bende biliyorun hakkaten namazimi kiliyorum en azindan cumayi oruç tutiyorum iyilik yapıyorum yalan soylemiyorum yoksa bunu bende biliyorum

SkyRose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏
Aileden olmamak şartıyla birine patlayın.

O da sizi evire cevire James Donkey sudan gelene kadar dövsün.

Tebrikler! Artık öfke diye bie duyunuz yok!

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Cidden çok asabiyim ve istediğim bir şey olmuyunca herkese bagirasim dovesim geliyor sinirlendiğimde nasil sakinlesebilirim şu sayma taktiği dalan işlemiyor dusunmemeye çalışıyorum ama surekli aklıma geliyor beni sinirlendiren şey sonrada sinirden kendimi yumrukluyorum nasil sakinleşebilirim?
Sinirlendiğinde kafanı soğuk suyun altına sok veya müslümansan sinirlendiğinde soğuk suyla abdest al.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
fitness yap
namaz kil
önerek filimler izle veya youtube ibretlik alemlik olaylar.

Namaz kılma alışkanlığını kendime nasıl aşılayabilirim ? hep bi aralar başlayıp 1 ay falan kılıp tekrar bırakıyorum, üşengeçliğimdenmi bilemiyorum ama bi şekilde alışkanlık haline gelmeli, taktik varmı reis ?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Forumda bu sorununa kesin çözüm bulamayabilirsin sana tavsiyem kendini rahatlatacak şeylere yönelip vakalar biraz azalmaya başladığı zaman bir psikoloğa görünmen işinin ehli insanlara danışman daha iyi olacaktır

Top Bottom