Neler Yeni

Çok uygun fiyatlı TV satan televizyonn.com güvenilir midir?

cohen

80+
Katılım
2 Mart 2023
Mesajlar
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Öz
Böyle durumlarda faturaları (kritik bilgileri kapatarak) ve ürün fotoğraflarını da paylaşmak lazım.
 
Katılım
27 Temmuz 2022
Mesajlar
276
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Selim Ege Aydemir
ben inandım
merhaba; tüm gerçekleştirmiş olduğunuz marka itibarını zedeleme, karalama kampanyası ve örgütlenme suçları nedeniyle hakkımızda yapılan; asılsız, yanlış itham ve beyan içerikleri paylaşımlarınıza istinaden Sinop cumhuriyet başsavcılığı'na, hakkınızda suç duyurusunda ve şikayette bulunulacak olup ilgili yasal süreç firmamız tarafından başlatılacaktır. şu anda hukuk birimimize ve avukatlarıma bilgi verilerek gerekli işlemler için aksiyon alınıyor. sizlere tüm süreç boyunca bilgilendirme sağlanacak ve kamuoyu bilgilendirmesi yapılacaktır. şirketimizin uğramış olduğu zararlar; hesaplanarak tüm zarar tazminleri tarafınızca yargı sonucunda haklı bulunmamız doğrultusunda sizlerden karşılanacaktır. bizlere sorunlarınız ile ilgili iletişime geçebilirsiniz.





yukarıda bizler hakkında karalama amaçlı olumsuz yanlış itham ve beyan içeren asılsız kişiler için talebimiz bizlerin müşterisi olduğuna dair, bizlerden ürün/hizmet alımı yaptığına dair Televizyonn.com logosu, bilgileri gözükür şekilde ve ödeme dekontunu içeren bilgilerle tarafımıza ve kamuoyuna ekte paylaşmaları rica olunur aksi takdirde sorumluluğun altında kalacakları bilgisi kamuoyuna duyurulur.


Çeşitli forumunda sitemiz ile ilgili olarak açılan konularda karalama amaçlı ve tamamen itibar zedeleyici şirketimiz ve müşterimiz olmayan şahıslar tarafından asılsız yanlış, itham ve beyan içeren içerikler mahkeme ve yasal işlemler kararı nezdinde kanunen resmi olarak kaldırılmıştır bunu her hangi bir arama motoru üzerinden kontrol edebilirsiniz ancak bazı tarayıcılarda önbellek kaynaklı hala görüntüleme sağlanabilmektedir



bilgilerinize sunarız.

ek olarak, daha önce gerçekleştirilen bu tarz karalama kampanyaları sonucunda gerçekleştirilen tüm eylemler için ilgili kişiler hakkında başlattığımız yasal sürece ilişkin dolandırıcılık, gasp ve marka ticari itibar zedeleme, hakaret suçları sebebi ile şikayetler bulunulduğuna yasal süreç başlatıldığına dair evrakları bizlere ulaşarak görüntüleyebilirsiniz.



iyi akşamlar dileriz.
 
Katılım
3 Ekim 2022
Mesajlar
161

Güncel şikayetlere bakmak isteyenler için.
 

bywoid

80+
Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Gökdeniz
Yorumlar benim tarafımdan yapılmadı hesabım ele geçirilmiş galiba ben yapmış olsaydım hatırlardım bu siteyi hayatımda ilk defa gördüm
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
960,610
Mesajlar
8,711,120
Üyeler
151,578
Son üye
Serhan 20
Top Bottom