🔥İndirim Cold Power 4 Bakır Borulu 2X Fanlı Kule Tipi Soğutucu 499 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,537
12cm fanlı model alın fp olarak güzel dursa da 9 9.5 cm fanlar 12 cm e göre küçük olduğu için aynı performansı vermek için çok daha fazla döndüğü için ses yapar bilginize 500 tl zor buldum veya butcem daha düşük diyenler tabi alabilir stock soğutuculara göre fazlaca soğutucaktır.

Son düzenleme:
Strong M4-12X Pro bundan iyi termal macun dışında. 450'ye 2 tane almıştım

12cm fanlı model alın fp olarak güzel dursa da 90 95 cm fanlar 12 cm e göre küçük olduğu için aynı performansı vermek için çok daha fazla döndüğü için ses yapar bilginize 500 tl zor buldum veya butcem daha düşük diyenler tabi alabilir stock soğutuculara göre fazlaca soğutucaktır.
7500f li sistem toplayacağım sizce iyi soğuturmu onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada iyi bir soğutucu indirime girmesini bekleyeyimmi?

Kasım geldi, tüm bileşenler düştü sıcak fırsata. Bir türlü adam akıllı hazır sistem gelmedi 20-25 k arası

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
7500f li sistem toplayacağım sizce iyi soğuturmu onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada iyi bir soğutucu indirime girmesini bekleyeyimmi?
iş görür çok bişi beklemeyin bence kasımı bekleyin illa bişi çıkar

• Beğen
Reaksiyonlar: yitu
600 TL'lerden düşürttüm bugün fiyatını, 12CM fanlı modellerin fiyatları maalesef çok arttı. 2 tane 9CM fanın da o etkiyi yaratacağını düşünerek yaptım bunu. Umarım 11.11'de daha da iyilerini yapacağız.

600 TL'lerden düşürttüm bugün fiyatını, 12CM fanlı modellerin fiyatları maalesef çok arttı. 2 tane 9CM fanın da o etkiyi yaratacağını düşünerek yaptım bunu. Umarım 11.11'de daha da iyilerini yapacağız.
Sistem gelmeli sistem. Hepsiburada'da Vade Farksız 10 taksitli sistem olabilir veya Vatan Bilgisayar 11.11 özel işbirliği yapılabilir. Vatan geçen sene 11.11 sistemleri sayesinde kasımın yıldızıydı.

Sistem gelmeli sistem. Hepsiburada'da Vade Farksız 10 taksitli sistem olabilir veya Vatan Bilgisayar 11.11 özel işbirliği yapılabilir. Vatan geçen sene 11.11 sistemleri sayesinde kasımın yıldızıydı.
O iş şu sıralar sıkıntı :D

Sistem montajı olmasa bile sorun yok. Sistem gelsin yeter.
Onu Hepsiburada gibi sitelerde yapamıyorsun işte. Vatan Bilgisayar'ın sitesi buna uygun ama pazar yerlerinin uygun değil. O işi nasıl çözerler ne yaparlar bilmiyorum.

Onu Hepsiburada gibi sitelerde yapamıyorsun işte. Vatan Bilgisayar'ın sitesi buna uygun ama pazar yerlerinin uygun değil. O işi nasıl çözerler ne yaparlar bilmiyorum.
Vatan 11.11 özel sistem gelirse çok iyi olur. Geçen sene çok F/P sistemler sattılar ve ortalık yıkıldı.

Geri