Neler Yeni

Coler master MasterGel Pro Nasıl ?

TyQuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emrah
Merhaba ben bilgisayarımın termal macununu değşitireceğim ve kararsız kaldım, Donanım arşivinin videosunda da olan Coler master mastergel pro yu almayayı düşünüyorum sizce almalımıyım ?
(Ekran kartının da değiştireceğim termal macunun bu arada)
İşlemcim = Ryzen 5 3500X

Ekran kartım = GTX 1660 Süper (PALİT)

Yani demek istediğim şeyler kalitelimi ve ekran kartım ve işlemcim için yeterlimi bir tane.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
itopyaya 29tlye düşmüştü şuan 60-70tl verilmez ona bekle indirim olur tekrar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ekran kartına da sürülebilen türden bir macun gayet iyi kendim kullanıyorum ancak macun fiyatları hakkında bir bilgiye sahip değilim varsa aynı fiyata daha iyisi zaten arkadaşlar önerirler de,
ben performans olarak yorum yapıyorum gayet iyi hocam beni r5 3600 işlemciye ilaç gibi geldi :D

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ben kullandım, acayip yapışkan ve çıkmıyor. Zalman'dan daha memnun kaldım, LoL'ü 65 derece de oynarken (Mastergel), Zalman ile 52-53 lerde oynuyorum. Beğenmedim.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Merhaba ben bilgisayarımın termal macununu değşitireceğim ve kararsız kaldım, Donanım arşivinin videosunda da olan Coler master mastergel pro yu almayayı düşünüyorum sizce almalımıyım ?
İşlemcim = Ryzen 5 3500X

Yani demek istediğim şeyler kalitelimi ve ekran kartım ve işlemcim için yeterlimi bir tane.
hocam siz fiyata ve macunun gram olaraktan ağırlığına bakın ben bazı sitelerde termal macunları görüyordum indirimle 30 tl ye falan satılıyor ama baktığımda altı üstü 1 yada en fazla 2 gramcık kutusu o konuda dikkat edin sonra yanlış anlaşılma olmasın bide bence oldukça kaliteli bir macun (türkiye şartlarına göre indirimli bulunursa alınabilir)

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,954
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
İşlemcim = Ryzen 5 3500X

O macun bazen indirme giryor indirm beklemenizi önerirm.

Top Bottom