Neler Yeni

Yardım Colorful Anakart turuncu ışık yakıyor

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Onur
Sormamın sebebi bios update yaparken işlemciye gerek olup olmadığını anlayamamdan ötürü her şeyin tanımını bilmediğimden değil. Sadece 24 pin takılı olursa her şey sökülü olduğu halde yinede bios update yapabilir miyim diye sorarsam daha açıklayıcı olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım hocam çok teşekkür ederim
Herşeyi sök, işlemci ram ne varsa. Sadece 24pin bağlı olsun.

n1ed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam aynı durumu ben de yaşıyorum çözebildiniz mi?

Artarof

80+ Bronze
Hocam aynı durumu ben de yaşıyorum çözebildiniz mi?
Çözdüm hocam titizlikle toplandı kısmı çok titiz olmamış. Bu bilgisayar arkadaşıma topladığımız bilgisayardı parçalar geldikçe topluyordum. İşlemci gelince kendi acele edip takmış. Ben başta bir terslik görmeden bütün sistemin montajını yaptım sonra hatayı alınca her şeyi söktüğüm zaman fark ettim ki anakartın işlemci yuvasındaki 2 tane ortadan pini yamultmuş. Telefon kamerasından zoom atıp toplu iğnenin sivri ucuyla düzelttim. Sonrasında turuncu ışık yakmadan normal çalıştı yani düzeldi bebde sistemi kurdum.

n1ed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam ben de bios update yaptıktan sonra böyle kaldı. Bios jumper yaptım kısa devre yaparak. Şu an sorunsuz açılıyor valla. :D
Pin konusunda beni kıllandırdın şu an açılıyorsa tekrardan bakmama gerek yoktur diye düşünüyorum. :D

Artarof

80+ Bronze
Hocam ben de bios update yaptıktan sonra böyle kaldı. Bios jumper yaptım kısa devre yaparak. Şu an sorunsuz açılıyor valla. :D
Pin konusunda beni kıllandırdın şu an açılıyorsa tekrardan bakmama gerek yoktur diye düşünüyorum. :D
Hocam açılıyorsa ve değerleri normalse hiç elleme 😃

• Hahaha
Reaksiyonlar: n1ed
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,120
Üyeler
168,239
Son üye
witness1