Neler Yeni

Çözüldü✓ Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Stok Geldi Alınır mı?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe

Captain Barbossa

80+ Bronze
Sağolun bütün mesajlarınız için anakartı sipariş ettim her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :D
Hayırlı olsun biosu bios içinden update ederken bazı yüzdelik dilimler bir kaç dakika bekleyebiliyor yani okuma yapabiliyor öyle devam ediyor. Bazıları oooooo colorful işte takıldı deyip acele eden arkadaşlar reset atıp veya powerdan kasayı kapatınca update işi yarım kaldığından sıkntı olabilir.

Sabırlı olun her şey normalse geçiyor. Biosu da menüler başlıklar aynı olduğundan diğer markalarla temel şeyler aynı . Bazıları biosuna da laf etmiş hiç kullanmayanlar karışık diye :) Biostan ram ayarlarını expo açın , memory context restore ayarını enable yapın power down enable olsun.
Fan ayarlarını kafanıza göre ayarlayın tmm işte. Zaten bunlar diğer markalarda da aynı colorful biosu için kahin olmaya gerek yok zaten :)

Kullanmadan biosu sıkntılı diyen dostlara yazdım...

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Who Laughs
hangi enayi yanlış bilgi diye bildirdi biosu uzun omurlu ve stabil degil okudugum bir forumda birisi ddr4 colorful anakartından yakarıyordu yeni gelen işlemcileri desteklemediğini ve bir anda beklenmeyen bir hata oluştu diyip kapanması vs.

Top Bottom