Neler Yeni

Çözüldü✓ Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Stok Geldi Alınır mı?

Bey Ahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Valorant , LOL , Pc toplamak.
Instagram
beeyahmeet
Steam
Küfürlü
Twitter
BeyAhmet
Facebook
BeyAhmet
Discord
traimgod
Reddit
u/BeeyAhmeet
Discord
traimgod
Twitch
BeeyAhmeet
YouTube
@BeeyAhmeet

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,094
İsim
Emir
Zaten stoğu vardı alınır

Bey Ahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beeyahmeet
Steam
Küfürlü
Twitter
BeyAhmet
Facebook
BeyAhmet
Discord
traimgod
Reddit
u/BeeyAhmeet
Discord
traimgod
Twitch
BeeyAhmeet
YouTube
@BeeyAhmeet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Erhan Akçay
Forumda bir ben varım galiba o anakartı kullanan. Kimse marka modelden dolayı yanaşmıyor :) Halbuki ekran kartları ve anakartları ile dışarda bilinen bir köklü marka firma.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Alınır gayet hoş, donanımlı bir anakart.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Who Laughs
Yanlış Bilgilendirme
koklu bir marka lakin anakart kısmında biraz sınıfta kaldığını söyleyebilirim

Bey Ahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beeyahmeet
Steam
Küfürlü
Twitter
BeyAhmet
Facebook
BeyAhmet
Discord
traimgod
Reddit
u/BeeyAhmeet
Discord
traimgod
Twitch
BeeyAhmeet
YouTube
@BeeyAhmeet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alıyorum ben o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda bir ben varım galiba o anakartı kullanan. Kimse marka modelden dolayı yanaşmıyor :) Halbuki ekran kartları ve anakartları ile dışarda bilinen bir köklü marka firma.
oc denedin mi yani yapılabiliyormu?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,789
İsim
Selim

fiyat 4780 bu fiyata sunduğu özellikler baya iyi doğru düzgün incelemeside yok o yüzden buraya yazıyorum bide am5 anakart önerebilecek varsa güzel olur.
Bu fiyata alınacak en iyi anakartlardan bir tanesi soğutması bile olmayan marka parası satan modellerden daha ucuz Türkiye de tanınmayan ama globalde çok satan ve uzun yıllardir geçmişi olan kaliteli bir marka 👌 Vietnam Intel ve AMD fuarlarına giden biri olarak da Türkiye de yüzüne bakılmayan fanboylar tarafından onerilmeyen çoğu marka en çok ilgiyi gördü asya da 👍

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Erhan Akçay
alıyorum ben o zaman

oc denedin mi yani yapılabiliyormu?
Oc yapmadım ama vrm ve faz yapısı micro atx yapıya göre iyi, bir miktar yapılır. 8+4 güç beslemesi var. 7500f ile kullanacaksan rahat kullanırsın zaten 7500f in çok bir oc potansiyeli yok. Oc olsa bile bir miktar bu anakartı yoracak bir durumu yok 7500f in .

Vrm / faz yapısı çok zayıf, soğutması (soğutucu bloğu) olmayan anakartta pek verimli oc olmaz. Yani çıplak anakartlarda bu anakart fiyatına göre boş değil onu demeye çalıştım.

Bu fiyata dolu bir anakart tek eksisi bana göre az daha olsa üstteki m2 de soğutucu olabilirdi sadece.

Bu fiyata alınacak en iyi anakartlardan bir tanesi soğutması bile olmayan marka parası satan modellerden daha ucuz Türkiye de tanınmayan ama globalde çok satan ve uzun yıllardir geçmişi olan kaliteli bir marka 👌 Vietnam Intel ve AMD fuarlarına giden biri olarak da Türkiye de yüzüne bakılmayan fanboylar tarafından onerilmeyen çoğu marka en çok ilgiyi gördü asya da 👍
Söylediklerinize katılıyorum ve bu kartı kullanan birisi olarak burada da yorumlarım var. Bizdeki arkadaşlar asus, gigabayte ,msi dan başka bir marka duyup incelemedikleri için o kunular da zayıflar. Asrocku da defalarca kullandım o da sorunsuz bana göre, hem intel hem amdde kullandım.

Asrock ta yıllarca bilinmesine rağmen onu bile duymayan duysa da burun kıvıran kişiler var. Sıkntı hiç kullanmadan kestirip yorum yapılması. Yoksa sıkntı her marka modelde olabiliyor o bilinen 3 markada dahil.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,366
İsim
Bilal Tepe
Alınır bu paraya daha iyisi imkansiz

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,789
İsim
Selim
Oc yapmadım ama vrm ve faz yapısı micro atx yapıya göre iyi, bir miktar yapılır. 8+4 güç beslemesi var. 7500f ile kullanacaksan rahat kullanırsın zaten 7500f in çok bir oc potansiyeli yok. Oc olsa bile bir miktar bu anakartı yoracak bir durumu yok 7500f in .

Vrm / faz yapısı çok zayıf, soğutması (soğutucu bloğu) olmayan anakartta pek verimli oc olmaz. Yani çıplak anakartlarda bu anakart fiyatına göre boş değil onu demeye çalıştım.

Bu fiyata dolu bir anakart tek eksisi bana göre az daha olsa üstteki m2 de soğutucu olabilirdi sadece.

Söylediklerinize katılıyorum ve bu kartı kullanan birisi olarak burada da yorumlarım var. Bizdeki arkadaşlar asus, gigabayte ,msi dan başka bir marka duyup incelemedikleri için o kunular da zayıflar. Asrocku da defalarca kullandım o da sorunsuz bana göre, hem intel hem amdde kullandım.

Asrock ta yıllarca bilinmesine rağmen onu bile duymayan duysa da burun kıvıran kişiler var. Sıkntı hiç kullanmadan kestirip yorum yapılması. Yoksa sıkntı her marka modelde olabiliyor o bilinen 3 markada dahil.
Globale çıkmadıkları için fazla bilmiyorlar ve Türkiye de Apple fanboylugu gibi bilgisayar bileşenler fanboylugu var genelde bu tarz ülkelerde çok sık rastlanır 👌 en pahalısı en iyisidir algısı var

Bey Ahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beeyahmeet
Steam
Küfürlü
Twitter
BeyAhmet
Facebook
BeyAhmet
Discord
traimgod
Reddit
u/BeeyAhmeet
Discord
traimgod
Twitch
BeeyAhmeet
YouTube
@BeeyAhmeet
Globale çıkmadıkları için fazla bilmiyorlar ve Türkiye de Apple fanboylugu gibi bilgisayar bileşenler fanboylugu var genelde bu tarz ülkelerde çok sık rastlanır 👌 en
Alınır bu paraya daha iyisi imkansiz

Sağolun bütün mesajlarınız için anakartı sipariş ettim her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :D

Top Bottom