Neler Yeni

Colorful Ekran Kartı Stokları

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
EKran karti stokta kalmamis ne zaman gelir kac gunde stok yeniliyor akakce ince hasep falan

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum simdik ben uzun bir suredir oyuna girmiyom ama uzun bjr suredir kasa biriktiriyorum istersen bana steam ismini ver envanterine bakayim aradigim sey beğenebilecegim bjr ak skin hatta begenirsem hic dusunmeden 1 den fazla ne biliyim 3 belkide 4 tane birden kasa verebilirim ozetle takas yapiyorum insanlarla herkezden bir anim olsun diye dilersen senin envanterindeki begendiyim 1 skine karsilik sana 3 bilemedin 4 tane kasa takas yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mesut ilteke
Dostum simdik ben uzun bir suredir oyuna girmiyom ama uzun bjr suredir kasa biriktiriyorum istersen bana steam ismini ver envanterine bakayim aradigim sey beğenebilecegim bjr ak skin hatta begenirsem hic dusunmeden 1 den fazla ne biliyim 3 belkide 4 tane birden kasa verebilirim ozetle takas yapiyorum insanlarla herkezden bir anim olsun diye dilersen senin envanterindeki begendiyim 1 skine karsilik sana 3 bilemedin 4 tane kasa takas yapabilirim
Reis ben skin sevdalısı olmadığım için skin düşürünce satıyorum direkt oyun alıyorum o parayla

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
Reis ben skin sevdalısı olmadığım için skin düşürünce satıyorum direkt oyun alıyorum o parayla
Yani kasa istemezmisin dedigim gibi satin almicaksin benden steam araciligi ile deyis tokus edecez

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mesut ilteke
Yani kasa istemezmisin dedigim gibi satin almicaksin benden steam araciligi ile deyis tokus edecez
Cs envanteri boş hatta komple Steam envanteri boş knk benim oyunlardan düşürdüğüm kartları bile satıyorum dur profilimi atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
Cs envanteri boş hatta komple Steam envanteri boş knk benim oyunlardan düşürdüğüm kartları bile satıyorum dur profilimi atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladim kral tanidigin olursa bana skin versin ben ona kasa takas yapalim bana yonlendirebilirsin tesekkkurler iyi alsamlar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
4070 Ti stocku olmaması normal üretimi azaldı, Super'ler var artık. Onlar bulunuyordu en son.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,231
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom