Yalan olmasın en soncuyu 4070tı ben almıştım 5 ay oldu galiba gelmedi stoğaEKran karti stokta kalmamis ne zaman gelir kac gunde stok yeniliyor akakce ince hasep falan
Evet oynuyorumCs2 oynuyonmu peki
Dostum simdik ben uzun bir suredir oyuna girmiyom ama uzun bjr suredir kasa biriktiriyorum istersen bana steam ismini ver envanterine bakayim aradigim sey beğenebilecegim bjr ak skin hatta begenirsem hic dusunmeden 1 den fazla ne biliyim 3 belkide 4 tane birden kasa verebilirim ozetle takas yapiyorum insanlarla herkezden bir anim olsun diye dilersen senin envanterindeki begendiyim 1 skine karsilik sana 3 bilemedin 4 tane kasa takas yapabilirimEvet oynuyorum
Reis ben skin sevdalısı olmadığım için skin düşürünce satıyorum direkt oyun alıyorum o paraylaDostum simdik ben uzun bir suredir oyuna girmiyom ama uzun bjr suredir kasa biriktiriyorum istersen bana steam ismini ver envanterine bakayim aradigim sey beğenebilecegim bjr ak skin hatta begenirsem hic dusunmeden 1 den fazla ne biliyim 3 belkide 4 tane birden kasa verebilirim ozetle takas yapiyorum insanlarla herkezden bir anim olsun diye dilersen senin envanterindeki begendiyim 1 skine karsilik sana 3 bilemedin 4 tane kasa takas yapabilirim
Yani kasa istemezmisin dedigim gibi satin almicaksin benden steam araciligi ile deyis tokus edecezReis ben skin sevdalısı olmadığım için skin düşürünce satıyorum direkt oyun alıyorum o parayla
Cs envanteri boş hatta komple Steam envanteri boş knk benim oyunlardan düşürdüğüm kartları bile satıyorum dur profilimi atayımYani kasa istemezmisin dedigim gibi satin almicaksin benden steam araciligi ile deyis tokus edecez
Anladim kral tanidigin olursa bana skin versin ben ona kasa takas yapalim bana yonlendirebilirsin tesekkkurler iyi alsamlarCs envanteri boş hatta komple Steam envanteri boş knk benim oyunlardan düşürdüğüm kartları bile satıyorum dur profilimi atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sign In
s.team