Comnet BİT Kullanıcıları Kulübü

Kulüpler daha işlevli hale getirilene kadar diye bir cümle var. Eğer amaçladığım olursa Google indeksi ile foruma gelene yardımcı olunabilir.
Onun yerine yaptığın inceleme ve yardım konuları çıkmayacak mı zaten google'a? kulübe ne gerek var?
katılıyorum kulübe gerek yok bence insanlar merak ettiği zaman konu açıyorlar zaten seni etiketlerler olur biter

Google'a kimse Comnet Bit Kullanıcıları kulubü yazmaz dostum :D
Peki başlığı ne olarak değiştirirsem Google'a uygun olur? Bazen başlık değil de içerik de etki ediyor. Kendi web sitemden biliyorum.
Yani Comnet nasıldır vb. ibareleri konu içeriğine eklesem etkisi olur mu?

Kulüp adı: Comnet BİT Kullanıcıları Kulübü
Kulüp amacı: Comnet nasıldır diyenlere, Comnet'e geçmeyi düşünenlere, İSS arayanlara yardımcı olmak, bizzat kullanıcı deneyimi aktarmak ve seçenek sunmak.
Kulüp imzası taslağı:

Comnet BİT Kullanıcıları Kulübü (Paket hızı ve altyapı türü-Altyapı max hız-Modeme giren hız)
İmza renk kodu: #006ee5
İmza yazı boyutu: 15
İmza yazı tipi: Trebuchet MS-Bold

Kulübe nasıl katılım sağlanır?

• Öncelikle Comnet'li olmanız gerekir. Comnet'li olduğunuza dair bir kanıt atmanız gerekir. Kanıtınızı özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
  • DA Forum'da Comnet ile ilgili bir inceleme konusu paylaşmanız rica olunur.
  • Forum imzasına kulüp imzasını eklemek zorunludur.

Hey sen Comnet ile ilgili soruların mı var? Aşağıdaki forum üyelerine sorularını sorabilir, deneyimlerini öğrenebilirsin.

Kulüp üyeleri:
@Gri Caner
Comnet e ortak yapalim seni kurtul agam ya

Peki başlığı ne olarak değiştirirsem Google'a uygun olur? Bazen başlık değil de içerik de etki ediyor. Kendi web sitemden biliyorum.
Yani Comnet nasıldır vb. ibareleri konu içeriğine eklesem etkisi olur mu?
Hiçbir şekilde çıkmaz bu tarz konular. ARZ talep meselesi gibi düşün.

Hiçbir şekilde çıkmaz bu tarz konular. ARZ talep meselesi gibi düşün.
Ne bilim Technopat'ta çıkınca burası da aynı mantık işler herhalde dedim. Bing'te X şey nasıldır diye arattığımda hemen TP konularını listeliyor mesela. Oradan şey ettim yani. Neyse abi konuyu kilitleyebilir veya silebilirsin. Veya uygunsa kalsın sen bilin.

Bir daha comnet gorursem forumda vallaha bi tane video atcam buyuk ihtimalle kufurden uyari alcam

Bi firmanın isteyebileceği en iyi müşteri tipi... Karşınızda caner god damn gri

kod kullandırmak için yapmayacağı şey yok bu hasta çocuğun

Kulüp adı: Comnet BİT Kullanıcıları Kulübü
Kulüp amacı: Comnet nasıldır diyenlere, Comnet'e geçmeyi düşünenlere, İSS arayanlara yardımcı olmak, bizzat kullanıcı deneyimi aktarmak ve seçenek sunmak.
Kulüp imzası taslağı:

Comnet BİT Kullanıcıları Kulübü (Paket hızı ve altyapı türü-Altyapı max hız-Modeme giren hız)
İmza renk kodu: #006ee5
İmza yazı boyutu: 15
İmza yazı tipi: Trebuchet MS-Bold

Kulübe nasıl katılım sağlanır?

• Öncelikle Comnet'li olmanız gerekir. Comnet'li olduğunuza dair bir kanıt atmanız gerekir. Kanıtınızı özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
  • DA Forum'da Comnet ile ilgili bir inceleme konusu paylaşmanız rica olunur.
  • Forum imzasına kulüp imzasını eklemek zorunludur.

Hey sen Comnet ile ilgili soruların mı var? Aşağıdaki forum üyelerine sorularını sorabilir, deneyimlerini öğrenebilirsin.

Kulüp üyeleri:
@Gri Caner
Gri bir şey sorucam yaptığın şeyler full comnet üzerine comneten sponsorluk falanmı bekliyorsun yoksa can sıkıntısı falan mı yoksa bayamı sevdin fanı oldun gibi geldi bir internet sağlayıcısını bu kadar seven görmek güzel.

müşteri temsilcisine sinirlenen ve bunun sonucunda comnet temsilcisinin adamın aboneliğini iptal ettiğini hatırlıyorum

Gri bir şey sorucam yaptığın şeyler full comnet üzerine comneten sponsorluk falanmı bekliyorsun yoksa can sıkıntısı falan mı yoksa bayamı sevdin fanı oldun gibi geldi bir internet sağlayıcısını bu kadar seven görmek güzel.
Yok la ne sponsorluğu. Fan da değilim. Can sıkıntısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,835
Üyeler
186,677
Son üye
genjjutsu
Geri