Neler Yeni

Comnet mi ? Gibir net mi ?

Rulep

80+ Gold
biraz şans işi sanırım diğer arkadasta sorun yaşadıgından bahsetmiş hangi şehirde kullanıyorsunuz
bende turknet kullanıyorum bir ara geçecektim bende herkes öneriyordu o yüzden yazdım gıbırnette şikayet eden çoktu da comnette farkı değilmiş sanırsam

Kadirbysn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir
bende netspeedeyim de 117tl oldu değiştirmek istiyorum eğer millenicom a zam gelmeyecekse fln bende 35 lik pakete geçeyim diyorum ve geçerken herhangi bi kurulum ücreti almıyorlar değil mi form gönderiyoruz verilen kodu girip kullanıyoruz dimi? yanlış mıyım ?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bende netspeedeyim de 117tl oldu değiştirmek istiyorum eğer millenicom a zam gelmeyecekse fln bende 35 lik pakete geçeyim diyorum ve geçerken herhangi bi kurulum ücreti almıyorlar değil mi form gönderiyoruz verilen kodu girip kullanıyoruz dimi? yanlış mıyım ?
formu dolduruyorsun gerisini onlar hallediyor herhangi bir kurulum ücreti almıyorlar. daha sonra geçtiğin firmaya başvuru belgelerini kargolamalarını isteyebilirler. zam gelmeyecekse diye bir durum yok maalesef yıl içinde illa ki gelir. Haziran ayında millenicom 35 mbpslik paketi 150 liraya çıkarmıştı. Şu an sitelerinde yeni abonelere 110 liraya satıyorlar. Sene içinde veya sene sonu yenilere de zam yaparlar muhtemelen.

ARDELENO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
enes
comnete geçtim 100 tl aylık 1 günde bağladılar. Oda türk telekom altyapısı. Nerdeyse yarı fiyatı. Aynı internet hiçbir farkı yok. Eğer geçmek isterseniz ikimizde 30 gün kazanırız. Hediye 30 gün internet kodu CMT938SQY

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,060
Üyeler
160,935