Neler Yeni

COMODO Internet Security indiremiyorum?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
COMODO Internet Security bu programı indiremiyorum tıklıyorum ücretsiz indire indirmiyor yardım edebilecek varmı veya başka güzel ücretsiz program önerecek

106410

80+ Silver

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
COMODO Internet Security edinebileceğiniz en iyi ücretsiz yazılımlardan biridir. Kaspersky gibi firmalarda Internet Security konusunda başarılıdır, ama ürünleri paralıdır.

COMODO ve Kaspersky Firewall konusunda denk sayılabilir, ikiside bu konuda başarılıdır. COMODO'nun ağ duvarı gelişmiştir, bir yazılım internet'e bağlanmaya çalıştığında bağlanmaya çalıştığı port ve port numarasına kadar detaylı bilgi vermektedir. Ve sizin izin vermek isteyip istemediğinizi sormaktadır. Bu büyük bir nimettir.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
COMODO Internet Security edinebileceğiniz en iyi ücretsiz yazılımlardan biridir. Kaspersky gibi firmalarda Internet Security konusunda başarılıdır, ama ürünleri paralıdır.

COMODO ve Kaspersky Firewall konusunda denk sayılabilir, ikiside bu konuda başarılıdır. COMODO'nun ağ duvarı gelişmiştir, bir yazılım internet'e bağlanmaya çalıştığında bağlanmaya çalıştığı port ve port numarasına kadar detaylı bilgi vermektedir. Ve sizin izin vermek isteyip istemediğinizi sormaktadır. Bu büyük bir nimettir.
tamam ama indiremiyorum diğer konuda sormuştum

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kaspersky IS indirebilirsin.

Sorunun çözümü bu zaten. Kaspersky indirdiği an sorunu çözülecek.
Buyur dostum şimdi indirip Mediafire'a yükledim bunu kurarsın.

Top Bottom