Neler Yeni

Yardım Connect manager de ekranımda olan bişeyleri kapatamıyorum

gestroex0

80+
Reaksiyon skoru
22
1745089337280.png

Altta olan 13 4 diye giden şeridi ve sağ üstte olan araç kitini nasıl kapicam 1 saattir aradım bulamadım lütfen biri yardımcı olsun bilen varsa otomatik viteside nasıl yapıcam söylerse çok güzel olıur

Steam\steamapps\common\assettocorsa\system\cfg\pitstop.ini
Use_mouse_pıtstop = 1
Vısıbılıty_max_tıme = 0
Item_font_scale = 0
Stay_ın_car = 0
Auto_app_on_pıtlane = 0

sağdaki presets kısmından dolayı bugün bende kafayı yemiştim. forumda konu açtım yardımcı oldular sağolsunlar. uyguladığım adımlar bunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alttaki yazılarda mouseyi sağ tarafa çekince açılan menüden ayarlanıyor.

Use_mouse_pıtstop = 1
Vısıbılıty_max_tıme = 0
Item_font_scale = 0
Stay_ın_car = 0
Auto_app_on_pıtlane = 0

sağdaki presets kısmından dolayı bugün bende kafayı yemiştim. forumda konu açtım yardımcı oldular sağolsunlar. uyguladığım adımlar bunlar.

alttaki yazılarda mouseyi sağ tarafa çekince açılan menüden ayarlanıyor.
hangisi biliyormusun peki sağ da aşırı fazla şey var
ve diğerleri için çok teşekkür ederim

hangisi biliyormusun peki sağ da aşırı fazla şey var
ve diğerleri için çok teşekkür ederim
orda seçili olan şeyler kalın bir çerçeveyle kendini belli ediyordu sanki. deneme yanılma yöntemi yapın. alttaki yazılar diğer araçların sıralaması gibi duruyor, yani sıralama ile ilgili isme sahip olan seçenekleri bulup açıksa kapatmayı deneyin.

orda seçili olan şeyler kalın bir çerçeveyle kendini belli ediyordu sanki. deneme yanılma yöntemi yapın. alttaki yazılar diğer araçların sıralaması gibi duruyor, yani sıralama ile ilgili isme sahip olan seçenekleri bulup açıksa kapatmayı deneyin.
tamamdır ben şimdi yazdığın kodları o dosyanın içinemi direk atim yoksa baştaki ile değiştircekmiyim

ve otomatik vites nasıl yapılır biliyormusun

tamamdır ben şimdi yazdığın kodları o dosyanın içinemi direk atim yoksa baştaki ile değiştircekmiyim

bu dosya sıralamasıyla cfg klasörüne girince ini uzantılı pitstop yazan bir dosya var. o dosyayı açınca değiştirmeniz gereken değerler en üstteki 5 tanesi olmalı. değerlerin isimleri ve kaç olmaları gerektiğini yazmıştım zaten ona göre yaparsınız. dosyayı kapatırkende not defterinden yapıyorsanız dosya kısmından kaydete basarak kapatın sonra oyunu aç kapa yapın düzelir muhtemelen.

ve otomatik vites nasıl yapılır biliyormusun
content managerda oyuna girmeden önce ayarlarda otomatik vites ayarı varsa vardır yoksa bilmiyorum. hiç otomatik kullanma ihtiyacı duymadım daha önce.

bu dosya sıralamasıyla cfg klasörüne girince ini uzantılı pitstop yazan bir dosya var. o dosyayı açınca değiştirmeniz gereken değerler en üstteki 5 tanesi olmalı. değerlerin isimleri ve kaç olmaları gerektiğini yazmıştım zaten ona göre yaparsınız. dosyayı kapatırkende not defterinden yapıyorsanız dosya kısmından kaydete basarak kapatın sonra oyunu aç kapa yapın düzelir muhtemelen.

content managerda oyuna girmeden önce ayarlarda otomatik vites ayarı varsa vardır yoksa bilmiyorum. hiç otomatik kullanma ihtiyacı duymadım daha önce.
tamamdır teşekkürler yeniden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,729
Üyeler
173,247
Son üye
ekrem34
Geri