Öneri conqueror's blade hakkında görüşleriniz

ardaozdemir2772

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
şahsen dost kayaoğlunun videosunu izledinizmi bilmem ama tanıtım olduğu için çok detaylı bahsetmemiş görüşlerinizi alalım
artıları
vuruş hissi güzel
grafikler beleş bir oyuna göre güzel (bir rdr 2 değil)
gerçek zamanlı savaşa bildiğiniz için benim hayalimdeki mmo ya çok yaklaştı
silahlar çeşitlilik barındırıyor
OYUN TÜRKÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
eksileri
oyun sanki bi tık pay to win
rpg takısını haketmiyor

ben bu kadar bulabildim benden deneyimli arkadaşlar varsa lütfen eksilerini yazın
bu arada sıkan çift pıçak çook zor dark souls 3 de bu kadar zorlanmadım (nameless king hariç)

Bilmiyorum ben pek ısınamadım.

Optimizasyonu sıkıntılı diye biliyorum. Beni pek çekmedi. Dost Kayaoğlu gibi sevdiğim bir adamdan bile izleyemediysem :D

şahsen dost kayaoğlunun videosunu izledinizmi bilmem ama tanıtım olduğu için çok detaylı bahsetmemiş görüşlerinizi alalım
artıları
vuruş hissi güzel
grafikler beleş bir oyuna göre güzel (bir rdr 2 değil)
gerçek zamanlı savaşa bildiğiniz için benim hayalimdeki mmo ya çok yaklaştı
silahlar çeşitlilik barındırıyor
OYUN TÜRKÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
eksileri
oyun sanki bi tık pay to win
rpg takısını haketmiyor

ben bu kadar bulabildim benden deneyimli arkadaşlar varsa lütfen eksilerini yazın
bu arada sıkan çift pıçak çook zor dark souls 3 de bu kadar zorlanmadım (nameless king hariç)
2 haftadır arkadaşlarımlar oynuyoruz. Bana p2w gelmedi sezon bileti falan süsleme veriyor genel anlamda. Premiumda daha hızlı leveling yapmana yarıyor.Ama bunların hiç biri senin itemlerini güçlendirmiyor. Güzel bir strateji oyunu gibi geliyor bana birde görevler var baya yaygın olarak henüz bitirebilmiş değilim. Şahsen seven birisiyim görev yapmayı ve o görevler sayesinde ''heee böylemiymiş'' diyerek oyunun detaylarınıda öğreniyorum. Ben beğendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek sorun oyun için türkçe kaynak bulamamam. Redditten öğreniyorum çoğu şeyi.

Geri