Contra Hakkında bilinmeyenler

Farkında mıyız adam hep parçalarında kendisi hakkında bilgiler vermiş

Zaten onun stili o. Şarkıyı kendini ifade etmek için yaptığını ve rapin umrunda olmadığını belirtiyor.

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bunda gülünecek bir şey yok. Sen müslümansan 5 vakit namazını kılmıyor zekat vermiyor isen sende dinin kurallarına uymuyorsundur. Ama hala müslümansın.
Ben Müslüman değilim. Çoğu kişi sözde Müslüman zaten, hiçbirinede 1 gram saygım yok. Zina, alkol, dövme, faiz, kaba dil hepsi var ama Müslümanım, yok öyle bir şey. Müslümansan 5 vakit namazını kılıp zekatını vereceksin. Birde kapalı olmayıp Müslümanım diyenler var onlarda ayrı bir mesele zaten.

Böyle şeylere gülmek istiyorum ama düşününce neredeyse müslüman kalmıyor, pek de gülemiyorum trajik.
Gerçek bu malesef, hiçbirine 1 gram saygım yok.

Ses tonunu beğeniyorum, Türkçe rap'in farklı renklerinden biri. Bunu nerede yazsam "yaa o herif çok egoist" falan diyorlar da napim nikahıma mı alacam, şarkıları güzel olsun yeter.

o.O2 o.O2 o.O2

Ben Müslüman değilim. Çoğu kişi sözde Müslüman zaten, hiçbirinede 1 gram saygım yok. Zina, alkol, dövme, faiz, kaba dil hepsi var ama Müslümanım, yok öyle bir şey. Müslümansan 5 vakit namazını kılıp zekatını vereceksin. Birde kapalı olmayıp Müslümanım diyenler var onlarda ayrı bir mesele zaten.

Beni pek alakadar etmiyor. Hiçbir insan bir dini tamamen yerine getiremeyebilir ama insanları pek de yargılayamıyorum, yargılamıyorum.

Hocam özele gelir misin?

İnsanların dini ve yaptıkları seni neden ilgilendiriyor? Benim hiç umrumda değil.

cOntRa vOlTa İpLİş bİJ :devilish::alien:

Müslüman bi rapçi vardı sagopa oda döndü :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,859
Üyeler
189,744
Son üye
BurmaKadayıf
Geri